Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012 18:17

Με φόρα στον Αστέρα ο "SUPER" ΑΟ Σύρου…

MUBARAC FILIKO ANO MERA

«Παρέλαση» με πολλά γκολ θέλει να κάνει την 28η Οκτωβρίου ο Α.Ο Σύρου, που μετά τη έκτιση του ρεπό που είχε την προηγούμενη εβδομάδα γυρίζει και πάλι στην αγωνιστική δράση.

Η ομάδα του Χρήστου Πελέκη με 16-1 τέρματα σε δύο μόλις ματς που έχει δώσει, δεν φαντάζει μόνο το απόλυτο φαβορί με αντίπαλο τον συμπολίτη Αστέρα, αλλά και για την πρωτιά του ομίλου, όπου η μοναδική ομάδα που δείχνει ικανή να την κοντράρει ακούει στο όνομα ΑΟ Μυκόνου.

«Ποιοτικός» πονοκέφαλος.

Ευχάριστος «πονοκέφαλος» για τον προπονητή του Α.Ο Σύρου Χρήστο Πελέκη, αποτελεί ο καταρτισμός των αποστολών για τα μέχρι τώρα παιχνίδια, που έχει δώσει η ομάδα, αφού όπως υποστηρίζει ο νεαρός τεχνικός των "Κίτρινων" έχει στις καθημερινές προπονήσεις τουλάχιστον (25) ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι όλοι τους ποιοτικοί και ικανοί να παίξουν σε οποιοδήποτε ματς.

Επιστροφή Mubarak.

Πολλές λύσεις και στην επιθετική γραμμή για τον ΑΟ Σύρου, καθώς στην ομάδα έχει πλέον ενταχθεί και ο Mubarak, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, που τον απασχολούσε και είναι πλέον στην διάθεση του Χρήστου Παλέκη για το ματς με τον Αστέρα.

Σοβαρή δουλειά και τίτλοι.

FOSKOLOS DHLOSEIS ANO SYROΟ παραπάνω τίτλος αντιπροσωπεύει και τα πιστεύω των διοικούντων του ΑΟ Σύρου, οι οποίοι βλέπουν σιγά-σιγά οι κόποι τους να ανταμείβονται, καθώς διακρίνουν ότι η ομάδα που δημιούργησαν έχει πολλές δυνατότητες. Τα παραπάνω επιβεβαίωσε και με δήλωση του στο sportcyclades.gr ο παράγοντας της ομάδας Γιώργος Φώσκολος λέγοντας:

«Είμαστε πλήρως ικανοποιημένη από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, αλλά και τις εικόνας που παρουσιάζει. Πιστεύω ότι, έχουμε κάνει τις σωστές επιλογές σε παίχτες και προπονητή, αφού βλέπεται και εσείς ότι έχουμε δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, που είναι ικανό να κάνει μεγάλα πράγματα. Αυτό όμως που μας ικανοποιεί ιδιαίτερα είναι το γεγονός ότι η ομάδα μας λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, πράγμα που φαίνεται και στον τρόπο που προπονείτε, αλλά και που αγωνίζεται. Προβλέπω ότι, όλα θα πάνε όπως τα έχουμε σχεδιάσει και στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares