Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 22:08

Ο Κώστας Συριανός για τα «ποδοσφαιρικά ναυάγια» της Σύρου

Μετά την τοποθέτηση του Άγγελου Αργυρού, ήρθε και το ποστάρισμα του πολύπειρου τερματοφύλακα Κώστα Συριανού για να περιγράψει την άποψη του για την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στο Συριανό ποδόσφαιρο.

Ο Κώστας Συριανός, στο ακόλουθο post που αλιεύσαμε από την προσωπική του σελίδα στο facebook αναφέρει την άποψη του για τα ναυάγια των προηγούμενων χρόνων, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η Ελλας Σύρου θα είχε βάλει τέλος σε αυτά αν δεν υπήρχε η πανδημία.

Δείτε τι έγραψε:

Μικρέ μου!!! Είμαι ένας από τους πιο παλιούς εν ενεργεία ποδοσφαιριστές έχω στη πλάτη μου 26 χρόνια στη Σύρο και σε ομάδες που πάντα πρωταγωνιστούσαν.

26 χρόνια και μόνο 4 χρονιές έγινε κάτι αξιόλογο στην αρχή και μετά κατέληγαν σε ναυάγιο.

Και θα στα πω και αναλυτικά καθώς τις χρονιές αυτές πήγαινες παιδικό σταθμό..

Σεζον 2003-2004 δυο ομάδες στο νησί ΑΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ η κόντρα μεγάλη όχι μόνο από παράγοντες αλλά και από ποδοσφαιριστές.. ΑΟΣ πρωταθλητής 1ναυαγιο καθώς δεν δήλωσε συμμετοχή στην Δ*εθνική με αποτέλεσμα να ανέβει η δευτεραθλήτρια ομάδα ο Αγαπημένος μου ΑΣΤΕΡΑΣ καθώς εκεί κλώτσησα την πρώτη μου μπάλα στο μακρινό 1994…

Για το καλό του Συριανου ποδοσφαιρου παράγοντες και παιχτες έγιναν ένα και έτσι η ομάδα ονομάστηκε Syros F. C 2 ναυάγιο καθως η ομάδα ήθελε ξενους ποδοσφαιριστες οι συριανοί δεν τους έκαναν αποκτώντας 15 μεταγραφές και έχοντας παιχτεσς οπως ο Ταχτας ο Ξενικακης ο Ξανθακης ο Ζαχαρίου στο πάγκο και στη εξέδρα ακόμα.

Το αποτέλεσμα ήταν η ομάδα να πεσει κατηγορία και το χειρότερο σενάριο και οι δυο ομαδες να εξαφανιστουν από τον ποδοσφαιρικο χαρτη.

10 χρόνια μετά σεζόν 2013-2014 και αφου βαρέθηκαν κάποιοι να ζουν στην μιζέρια του τοπικού ξεκίνησαν τις προσπαθειες και παλι σε δυο στρατοπεδα αυτή την φορά πρωταγωνιστες είναι ο ΑΟΣ και ο ΑΓΙΑΞ με τον δευτερο να παιρνει μαγκικο πρωταθλημα έχοντας στο δυναμικό του παιδια απο τις ακαδημίες της ομαδας οπως ο Φουασης. 3 ναυάγιο καθως η ομάδα έπαιξε στα μπαράζ για άνοδο στη Γ εθνική και βγήκε δεύτερη και εκεί που λες χτίσαμε επιτελουσς μια ομάδα που έχει κορμό και μέλλον και μια διοίκηση από νεους ανθρωπους που μπορεί να μην είχαν πολλες παραστασεις από τα γήπεδα τσουπ η ομάδα την επόμενη χρονιά δεν αγωνίζεται σε αντρικο επίπεδο και οι περισοτεροι ποδοσφαιριστες δίνονται δανεικοι..

Και ερχόμαστε φίλε μου στη σεζόν 2016-2017 όπου ειμασταν και συμπαίχτες και παντα σε είχα μαζί μου στο δωμάτιο ( θυμάσαι) και πανηγυρισαμε το νταμπλ και την άνοδο στη Γ εθνική…

Ήρθε και το 4 ναυάγιο μικρέ μου καθως η ομάδα δεν συμμετείχε πουθενα ουτε καν στο τοπικό…Έγινα κουραστικός και κάπως γραφικός..

Αλλά έτσι είναι μικρέ μου.. Ένα θα σου πω και τελειώνω.. Είμαι τυχερος αυτή την στιγμή που στα τελευταία μου (ποδοσφαιρικα) παιζω στην ΕΛΛΑΣ γτ αν δεν υπήρχε αυτό που ζουμε η ομάδα τον Σεπτέμβριο του 2021 θα έπαιζε στη Γ εθνική… Και χωρις ναυάγια!!! Στο υπογράφω αυτό.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares