Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 01:47

Οι υποψήφιοι της “Σεριφιακής Ανανέωσης” του Κωνσταντίνου Ρεβίνθη

… η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει ακόμα και γι’ αυτό διεκδικούμε εκ νέου την στήριξή σας στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα τη δουλειά που έχει ξεκινήσει και να κάνουμε πράξη το όραμά μας για μία Σέριφο, που θα αποτελεί πρότυπο Δήμου…”
 
Αυτό αναφέρει ανάμεσα στα άλλα, ο Κωνσταντίνος Ρεβίνθης, απερχόμενος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης “Σεριφιακή Ανανέωση” σε ανοιχτή επιστολή με στόχο τι άλλο από την διεκδίκηση εκ νέου το Δήμου Σερίφου. Αποκαλύπτει δε και τα μέλη της παράταξης…
 
Αναλυτικά.. 
 
“Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου του 2019, εμπιστευθήκατε το συνδυασμό μας «Σεριφιακή Ανανέωση» και μας δώσατε την εντολή να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε όλα τα απαραίτητα έργα, ώστε η Σέριφος να μπει εκ νέου σε τροχιά ανάπτυξης και να επιλυθούν ζητήματα που ταλάνιζαν το νησί μας για χρόνια. Αποδεχόμενοι την πρόκληση, πράξαμε ό,τι ήταν δυνατόν καθ’ όλην τη διάρκεια της παρούσας τετραετίας, έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες των συμπολιτών μας και την ανάπτυξη του νησιού, με σεβασμό στο περιβάλλον και την ταυτότητά του. Ωστόσο, η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει ακόμα και γι’ αυτό διεκδικούμε εκ νέου την στήριξή σας στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα τη δουλειά που έχει ξεκινήσει και να κάνουμε πράξη το όραμά μας για μία Σέριφο, που θα αποτελεί πρότυπο Δήμου.
 
Αγαπητοί συμπολίτες,
είναι μεγάλη χαρά, τιμή και ευθύνη η απόφαση να είναι κανείς υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά ταυτόχρονα είναι και ένδειξη αγάπης για τον τόπο μας. Άνθρωποι από διαφορετικές επαγγελματικές ομάδες, από διαφορετικές αφετηρίες, χωρίς διαχωρισμούς-αυτή είναι η δύναμή μας-, αυτή είναι η δύναμη της ομάδας μας.
Τους ευχαριστώ από καρδιάς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου, για να φτιάξουμε μαζί ένα μεγάλο αυτοδιοικητικό συνδυασμό, μακρυά από τις παραδοσιακές διαχωριστικές γραμμές και τους καλωσορίζω σε αυτήν την προσπάθεια, ευχόμενος σε όλους καλή επιτυχία και καλή προεκλογική περίοδο. Παράλληλα, ευχαριστώ και όσους ξεκινήσαμε μαζί το 2019 και σε αυτές τις εκλογές δεν είναι στο ψηφοδέλτιό μας!
 
Ρεβίνθης Κωνσταντίνος, Δήμαρχος Σερίφου
 
Οι συνοδοιπόροι είναι:
1. Αντωνάκη Μαρία-Σοφία, Υπάλληλος της «Σωληνουργεία Κορίνθου» του «Ομίλου Βιοχάλκο»
Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην «Τραπεζική Χρηματοοικονομική και επενδύσεις» του Πανεπιστημίου Κύπρου.
 
2. Αντωνάκης Δημήτριος, Ιδιωτικός Υπάλληλος
Πτυχιούχος προπονητής αθλημάτων του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, με πολυετή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα στους κλάδους του εμπορίου και του τουρισμού.
 
3. Καραμαλτίδης Γεώργιος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.
Διπλωματούχος Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, με κατεύθυνση την Ενέργεια.
Τρέχον μεταπτυχιακό στην «Παραγωγή και Διαχείριση Ενέργειας» για Διατμηματικό Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου.
 
4. Λιβάνιος Δίκαιος, Ιδιωτικός Υπάλληλος
Πτυχιούχος ψυκτικός πέμπτης κλίμακας και μηχανικός εγκαταστάσεων και κατασκευών. Κάτοχος πτυχίου καλής γνώσης Αγγλικών και Γαλλικών. Μόνιμος κάτοικος Σερίφου.
 
5. Λιβάνιος Στυλιανός, Διευθυντής Διεθνών Μεταφορών στον «Όμιλο FDL»
Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Τουρισμού Σερίφου (2019-2023). Απόφοιτος τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος δύο μεταπτυχιακών, στην Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική απ’ το Πανεπιστήμιο Πειραιά και στη Χρηματοοικονομική και Λογιστική με κατεύθυνση την Ελεγκτική απ’ το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Α.Σ.Σ.Ο.Ε).
 
6. Μάναλη Βικτωρία, Χημικός
Απόφοιτη τμήματος Χημείας, Σχολής Θετικών Επιστημών, Πανεπιστημίου Πατρών. Δημοτική Σύμβουλος και γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Σικίνου (2019-2023). Ειδική συνεργάτιδα Δημάρχου Σερίφου (2020-2023). Μόνιμη κάτοικος Σερίφου.
 
7. Μουστάκας Νικόλαος, Πυροσβέστης
Πρόεδρος του Α.Ο Σερίφου (2020-2023), με ενεργή συμμετοχή και προσφορά σε συλλόγους του νησιού. Πρώην πρόεδρος του Συλλόγου «Τελένικος». Μόνιμος κάτοικος Σερίφου.
 
8. Μποφίλιος Σπυρίδων, Ιδιωτικός Υπάλληλος
Απόφοιτος τμήματος Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης του Ι.Ε.Κ Le Monde. Κάτοχος πτυχίου Οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων (Τμήμα Λογιστικής) του Τ.Ε.Ε Σερίφου. Μόνιμος κάτοικος Σερίφου.
 
9. Ράμπιας Σάββας, Επιχειρηματίας
Αντιδήμαρχος Ύδρευσης Αποχέτευσης Σερίφου (2019-2023). Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, με ενεργή συμμετοχή και προσφορά σε συλλόγους του νησιού. Πρώην πρόεδρος του Α.Ο Σερίφου. Μόνιμος κάτοικος Σερίφου.
 
10. Ρεβίνθης Ευάγγελος, Συνταξιούχος
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Σερίφου (2019-2023). Πρώην οικοδόμος. Έχει διατελέσει επί χρόνια δημοτικός υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων. Μόνιμος κάτοικος Σερίφου.
 
11. Ρώτα Αικατερίνη, Γραφίστρια εφημερίδας «Ναυτεμπορική»
Aπόφοιτη γραφιστικής στο ΙΕΚ TechnoGrafico και στο ΑCTA A.E., καθώς και των Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών «Προμηθέας» (Λογιστική) και του τμήματος Λογιστικής, Προγραμματισμού, Σχεδιασμού σελίδων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Τεχνικών Ημερήσιου και Περιοδικού Τύπου Αθηνών (ΕΤΗΠΤΑ) και αναπληρώτρια εργαζομένων στο Ταμείο Ασφαλίσεων Τεχνικών Τύπου Αθηνών (ΤΑΤΤΑ).
 
12. Ρώτας Δημήτριος, Ιδιωτικός Υπάλληλος
Πτυχιούχος τμήματος ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του ΤΕΕ Σερίφου, με πολυετή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα στον κλάδο των κατασκευών. Πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Τουρισμού Σερίφου (2017-2019). Μόνιμος κάτοικος Σερίφου.
 
13. Σιχάνη Λυδία, Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας-Μουσειολόγος
Απόφοιτη τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Μουσειολογία-Διαχείριση Πολιτισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διαθέτει εμπειρία ως νηπιαγωγός και ως μουσειολόγος, ενώ έχει υλοποιήσει εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά προσχολικής ηλικίας.
 
14. Χανιώτη Ελένη, Ιδιωτική Υπάλληλος
Απόφοιτη τμήματος επικοινωνίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με πολυετή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα στους τομείς του πολιτισμού, των δημοσίων σχέσεων και του τουρισμού.
 
15. Χρυσολωρά Ελένη, Αγρότισσα
Πτυχιούχος νοσηλευτικής χειρουργείου ΙΕΚ ΣΒΙΕ. Τέως γραμματέας του Αγροτικού Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Σερίφου. Μόνιμη κάτοικος Σερίφου.
 
16. Χρυσολωρά Ελένη, Ιδιωτική Υπάλληλος
Απόφοιτη τμήματος κομμωτικής ΙΕΚ Βάρης. Μόνιμη κάτοικος Σερίφου.
 
17. Χρυσολωράς Κωνσταντίνος, Ιδιωτικός Υπάλληλος
Απόφοιτος Γενικού Λυκείου Σερίφου, με ενεργή συμμετοχή και προσφορά σε συλλόγους του νησιού. Μόνιμος κάτοικος Σερίφου.
serifos1
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares