Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 10:46

Επισκέφθηκε τη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πάρου ο υπ. περιφερειακός Σύμβουλος Μανώλης Καβάλλης

Συνεχίζοντας  τις ενημερωτικές συναντήσεις ο Μανώλης Καβάλλης, επισκέφτηκε την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πάρου ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με την παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, #μπροστά το Νότιο Αιγαίο, προκειμένου να ενημερωθεί για την πρόοδο των μελετών και έργων.

Με την εμπειρία και γνώση που έχει ο Μανώλης, μίλησε με τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας για την σκοπιμότητα της συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας με Προγραμματική Σύμβαση στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας που θα μπορούσε να περιλαμβάνει καθαρισμούς πέριξ του επαρχιακού και δημοτικού οδικού δικτύου, έργα πρόληψης όπως αντιπλημμυρικά και φυσικών φαινομένων .

Συμφωνήθηκε ότι η ασφαλτόστρωση, συντήρηση, σήμανση και η βελτίωση των χαρακτηριστικών ασφάλειας του οδικού δικτύου αποτελεί βασική προτεραιότητα για το νησί της Πάρου.

Τέλος, συζητήθηκαν τρέχοντα έργα σε εξέλιξη όπως η επισκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου στον οικισμό της Μάρπησσας που χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας και η ανάγκη εξεύρεσης χρηματοδότησης για τον τάπητα στίβου του γηπέδου της Παροικίας.

Ο Μανώλης Καβάλλης δήλωσε ότι σε περίπτωση εκλογής του θα μεριμνήσει για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης από την Περιφέρεια και για τον τάπητα και το περιβάλλοντα χώρο (σκάμμα κλπ) για το  γήπεδο της Παροικίας, σε περίπτωση που αιτηθεί από την νέα Δημοτική Αρχή.

Ευχαρίστησε για τη γόνιμη συνεργασία τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας και υποσχέθηκε ότι σε περίπτωση εκλογής του θα εργαστεί σκληρά για τον καλύτερο συντονισμό, συνεργασία και συμπληρωματικότητα των δημοτικών και περιφερειακών υπηρεσιών στην Πάρο και Αντίπαρο.

Ακολουθήστε τον Μανώλη Καβάλλη στο facebook:  

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares