Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 22:39

Χέρι - χέρι και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Πανναξιακός και η PENETRON-ΜΠΟΥΜΠΛΑΚΗ

Για ακόμα μία χρονιά ο Πανναξιακός και η εταιρία PENETRON-ΜΠΟΥΜΠΛΑΚΗ θα πορευτούν μαζί.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο Πανναξιακός Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την PENETRON-ΜΠΟΥΜΠΛΑΚΗ των εταιρειών Penetron Hellas ΑΒΕΕ και Μπουμπλάκη Ν.Σκορδιαλός - Ν.Μανδηλαράς ΟΕ.

Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση με τον Διευθύνων Σύμβουλο-Μέτοχο Επενδύσεων της PENETRON HELLAS, κ. Θεόδωρο Μεντζικοφάκη και τον κ. Νίκο Μανδηλαρά, συνιδιοκτήτη της εταιρείας "ΜΠΟΥΜΠΛΑΚΗ" στα γραφεία του Πανναξιακού Α.Ο. στο Δ.Α.Κ. Νάξου.

Η συζήτηση έγινε σε άριστο κλίμα, με τις δύο πλευρές να αναφέρονται τόσο στους νέους στόχους της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν, όσο και στις δραστηριότητες της PENETRON στην Ελλάδα και όχι μόνο, ενώ συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους με την PENETRON-ΜΠΟΥΜΠΛΑΚΗ, που θα είναι Χρυσός Υποστηρικτής του Πανναξιακού Α.Ο. και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Έχοντας γνώμονα την ποιότητα, τη συνέπεια , την αξιοπιστία, την τεχνολογική υπεροχή και την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πελατών, η εταιρεία ΜΠΟΥΜΠΛΑΚΗ - Ν. Σκορδιαλός-Ν. Μανδηλαράς Ο.Ε. προσδοκεί να διατηρήσει τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και να επεκταθεί σε νέα προϊόντα του κλάδου. Με αισιοδοξία και πολλή δουλειά, δίνεται βάση στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες της εταιρείας παρακολουθώντας πάντα τις ανάγκες της εποχής και τις διαρκείς αλλαγές της αγοράς, για να παραμείνει πρώτη στις εξελίξεις του κλάδου.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΜΠΟΥΜΠΛΑΚΗ και την PENETRON HELLAS ΑΒΕΕ που θα είναι #mazi με τον Πανναξιακό Α.Ο. και τη νέα αγωνιστική περίοδο και καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει τους χορηγούς μας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares