Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012 02:24

Δια πυρός και Ψαθά!

nireas-pammiliakos-20-10-2012-0

Αν και ο Παμμηλιακός δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης κατάφερε να φύγει νικητής για δεύτερη φορά από το γήπεδο των Μαρμάρων σε διάστημα τριών εβδομάδων.

Ο Νηρέας από την άλλη είχε καλά κλεισμένους τους διαδρόμους στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα είχε την κατοχή της μπάλας στο χώρο του κέντρου. Ο Παμμηλιακός φόρτσαρε προς το τέλος του ημιχρόνου  και ενώ προηγείτο με 0-1 έβαλε άλλα τρία γκολ τα οποία ακυρώθηκαν ως οφσάιντ.

nireas-pammiliakos-20-10-2012-1

Η ομάδα της Μήλου αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και σε μια αντεπίθεση με τον Χατζίεφ προηγήθηκε 0-1. Στο 28' και στο 29' ο ιδιαίτερα δραστήριος Χατζίεφ έχασε δυο τετ α τετ, το πρώτο εκ των οποίων πήγε άουτ ενώ το δεύτερο κόπηκε από τους αμυντικούς. Στο 32' ο Γκεμπόρις έβγαλε μπαλιά στον Πραμάτια ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 1-1. Τα γκολ που ακυρώθηκαν για τους φιλοξενούμενους μπήκαν προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Παμμηλιακός ανέβασε λίγο την απόδοση του στο 34', στο 35' και στο 44' (τα δυο πρώτα με το Χατζίεφ, το τρίτο με τον Ατανάσοβ). Ο Νηρέας λίγο έλειψε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενος με 2-1 όταν ο Κορτιάνος βγήκε τετ α τετ αλλά ο Αϊβαλιώτης έδιωξε ενστικτωδώς.

nireas-pammiliakos-20-10-2012-2

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με κακούς οιωνούς για την ομάδα της Νάουσας μιας και στο 49' ο Τριπολιτσιώτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τράβηγμα εκτός περιοχής. Με σύμμαχο την αριθμητική υπεροχή, ο Παμμηλιακός πήρε τον έλεγχο και παρότι ο Νηρέας δεν κλείστηκε αλλά προσπάθησε να κυκλοφορήσει τη μπάλα, δεν του επέτρεψε να κάνει καμία αξιόλογη φάση. Στο 76', η χρυσή αλλαγή του κ. Γκούτζα, ο Α. Ψαθάς, μετά από σύγχυση στην εστία του Παπαδάκη έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα η απόδοση του Παμμηλιακού δεν επηρρεάστηκε ούτε από την αποβολή του Πουλάκη με δεύτερη κίτρινη για θέατρο. Στο 81' και πάλι ο Ψαθάς έκανε το 1-3 με άψογο πλασέ.

nireas-pammiliakos-20-10-2012-3

Ο Παμμηλιακός συμπλήρωσε τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές ενώ ο Νηρέας δεν έκανε σεφτέ και θα περιμένει την επόμενη αγωνιστική στο ντέρμπυ με τον Αστέρα Μαρμάρων. Η ομάδα της Μήλου από την άλλη θα ταξιδέψει στη Σέριφο  να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΑΟΣ

ΝΗΡΕΑΣ: (Μοστράτος Ν.), Παπαδάκης, Γκεμπόρις (82' Σακαρίδης), Τέτλα, Χατζία, Τριπολιτσιώτης Π., Κρητικός Σ., Τόδρη (82' Ρούσσος), Κορτιάνος, Κρητικός Δ. (46' Σουλίδης), Μετάι, Πραμάτιας


ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ
: (Γκούτζας Ζ.) Αϊβαλιώτης, Κυρίτσης, Πουλάκης, Μπαργιάμι, Σιδερής, Ατανάσοβ, Χατζίεφ (75' Ψαθάς Ν.), Τσιριγωτάκης, Καμακάρης (65' Ψαθάς Α.), Παπαδημητρίου (75' Μήτση), Μάλλης

 

nireas-pammiliakos-20-10-2012-5

Η ομάδα της Μήλου επέδειξε και σε αυτόν τον αγώνα ποδοσφαιρικό fair play όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια χωρίς διαμαρτυρίες, χωρίς σκληρό παιχνίδι και απόλυτο σεβασμό στις αποφάσεις του διαιτητικού τρίο.

Ακολουθούν φάσεις – φωτος και δηλώσεις από το ματς.

Ο Αγώνας έχει βιντεοσκοπηθεί. Οποίος επιθυμεί να αποκτήσει το dvd να στείλει email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα στοιχεία του για να το αποκτήσει.

paros-ATOU 2 ME THL paros-roussos paros-santorineos-1


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τα σημερινά αποτελέσματα Παραίτηση βόμβα Καραβά! »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares