Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 10:33

Υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο ο Γιάννης Πετρόπουλος από την Πάρο

Την υποψηφιότητα του Γιάννη Πετρόπουλου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Πάρου.

Ο κ. Πετρόπουλος, ελεύθερος επαγγελματίας-αυτοκινητιστής, ενεργός πολίτης με συνδικαλιστική και κοινωνική δράση καθώς και εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με καταγωγή από την Πάρο, όπου ζει και εργάζεται, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο στις περιφερειακές εκλογές:

«Θεωρώ πως οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα αποτελούν την ατμομηχανή της Ελληνικής Οικονομίας. Έχω την βαθιά πίστη πως η Πάρος και η Αντίπαρος, όπου μεγαλώνουν και τα δικά μου παιδιά, οφείλουν να αναπτυχθούν με πρωταγωνιστικό ρόλο στην παγκόσμια οικονομία αλλά και με ανάλογη βιωσιμότητα και με σεβασμό στο περιβάλλον, στον παραδοσιακό χαρακτήρα τους, με ποιότητα ζωής στους μόνιμους κάτοικούς τους. Με πυξίδα τον άνθρωπο και το περιβάλλον, συντάσσομαι στον κοινό αγώνα του Περιφερειάρχη μας κ. Χατζημάρκου για ένα καλύτερο αύριο για όλες τις γενιές και για όλα τα νησιά μας.»

Βιογραφικό

Ο Γιάννης Πετρόπουλος είναι ελεύθερος επαγγελματίας-αυτοκινητιστής που ζει και εργάζεται στην Πάρο.

Μετά τις σπουδές του ως Ηλεκτρολόγος στην Αθήνα στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, επέστρεψε στο νησί της Πάρου, όπου εκτός από την επαγγελματική του δραστηριότητα, επέδειξε αθλητική και κοινωνική δράση.

Διετέλεσε Γραμματέας και επί δύο θητείες Πρόεδρος του Συλλόγου Ταξί Πάρου. Υπήρξε αθλητής στα ποδοσφαιρικά σωματεία του Νηρέα και του Αστέρα Μαρμάρων καθώς και Μέλος της διοίκησης τους Νηρέα και της ΑΕ Πάρου.

Το 2014 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος και ανέλαβε τον Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Πάρου-Αντιπάρου. Βραβεύτηκε 2 φορές για την καλύτερη εκπαιδευτική δράση ευαισθητοποίησης της νέας γενιάς στα νησιά μας σε διεθνείς περιβαλλοντικούς οργανισμούς .                                         

Είναι παντρεμένος με την Υπαπαντή Χαμηλοθώρη και έχουν δυο παιδιά, τον Γιώργο 18 ετών και τον Πέτρο 16 ετών.

 

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Περιφεριάρχη Νοτίου Αιγαίου κ.Χατζημάρκο για την εμπιστοσύνη του να γίνω και εγώ...

Δημοσιεύτηκε από Giannis Petropoulos στις Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares