Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 13:45

Υποψήφια με τον Γιώργο Χατζημάρκο η Ιουλία Καραμολέγκου από τη Σαντορίνη

Την υποψηφιότητα της Ιουλίας Καραμολέγκου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Θήρας.

Η κ. Καραμολέγκου, νομικός, που έχει υπάρξει η νεότερη εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος, σε ηλικία μόλις 21 ετών,  αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο στις περιφερειακές εκλογές:

«Με αίσθημα ευθύνης αποδέχομαι την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου και συντάσσομαι μαζί του ως εκ νέου υποψήφια με τον συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια υπό αντίξοες πολιτικές και οικονομικές συνθήκες, εν μέσω πανδημίας και πολέμου, δόθηκαν λύσεις σε μακροχρόνια προβλήματα που μας ταλανίζουν, εξαντλήθηκαν όλες οι πηγές χρηματοδότησης για τις ανάγκες των νησιών μας και χωρίς κανένα άλλοθι το Νότιο Αιγαίο κατάφερε και πήγε Μπροστά!

Πιστεύω ακράδαντα πως στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου θα καταφέρουμε να συνεχίσουμε και να αποδείξουμε μαζί πως με αγάπη, όραμα, σκληρή δουλειά, υπευθυνότητα και ρεαλιστική πολιτική όλα είναι εφικτά, όπως το να κατακτάμε σε συνεχή βάση πρωτιές για τα νησιά μας όχι απλά σε Ευρωπαϊκό αλλά σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Ευελπιστώ ειλικρινά, όλοι μαζί, συνοδοιπόροι σε έναν κοινό αγώνα, με κοινή αφετηρία την αέναη αγάπη για το απέραντο γαλάζιο των νησιών μας και κοινό στόχο τη συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας μας να επιτύχουμε ακόμη υψηλότερους στόχους!

Γιώργο, αγαπώ και εγώ την Ευθύνη! Προχωράμε μαζί να πάμε το Νότιο Αιγαίο ακόμη πιο Μπροστά!.»

Βιογραφικό

Η Ιουλία Καραμολέγκου είναι Δικηγόρος, πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σαντορίνη.

Μέλος πολύτεκνης οικογένειας, φοίτησε στα δημόσια σχολεία του νησιού και το έτος 2006 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Θήρας, όπου βραβεύτηκε από τον Σύλλογο Πολυτέκνων και το Ίδρυμα Λούλας και Ευάγγελου Νομικού για την εισαγωγή της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου, από όπου αποφοίτησε το 2010, μετ’ επαίνων.

Συνέχισε τις σπουδές της, μέσω κατατακτήριων εξετάσεων, στη Νομική σχολή Αθηνών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, στην οποία εισήχθη το 2011 και αποφοίτησε το έτος 2015.

Ίδρυσε δικό της δικηγορικό γραφείο στη Σαντορίνη, όπου διαβιεί μόνιμα με την οικογένεια της.  Από το έτος 2019, είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου, ενώ επαγγελματικά βρίσκεται στο στάδιο σύστασης δικηγορικής εταιρείας και ίδρυσης δεύτερου δικηγορικού γραφείου στην Αθήνα.

Την περίοδο 2010-2014, υπήρξε η νεότερη εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος, σε ηλικία μόλις 21 ετών.

Είναι παντρεμένη με τον Αντώνιο Συρίγο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, την Αικατερίνη, την Νικολέτα και την Χρυσοβαλάντη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares