Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012 19:48

Επικίνδυνη έξοδος για τον Παμμηλιακό στην Πάρο

pammiliakos-nireas

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια θα ψάξει το Σάββατο στην Πάρο ο πρωτοπόρος Παμμηλιακός με αντίπαλο το Νηρέα.

milos-mileika-neaΤο έργο της ομάδας της Μήλου μόνο εύκολο δεν πρόκειται να είναι αυτή τη φορά. Ουσιαστικά είναι ένα παιχνίδι που από το αποτέλεσμα του θα φανεί έως ένα σημείο μέχρι που μπορεί να φτάσει φέτος ο Παμμηλιακός.

Μετά από δύο μέτριες εμφανίσεις για τα δεδομένα και την ποιότητα της ομάδας, παρά τις δύο ευρείες νίκες (4-0 στην Πάρο τον Αστέρα Μαρμάρων και 5-0 στη Μήλο τον Πανσιφναϊκό), ο Παμμηλιακός πρέπει να είναι πιο μεστός, πιο σταθερός και με λιγότερα λάθη για να δραπετεύσει με το διπλό από την Πάρο κόντρα στην νεανική, αλλά και ποιοτική με την προσθήκη έμπειρων παιχτών ομάδα της Νάουσας της Πάρου.

Ο Ζαχαρίας Γκούτζας δεν θα έχει στη διάθεση του τον αριστερό μπακ Μάνη ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και θα μείνει στη Μήλο. Την θέση του στην αποστολή πήρε μετά από αρκετό καιρό ο Κλάιντι Μήτση που αναμένεται να έχει σημαντικό και ιδιαίτερο ρόλο στα επόμενα παιχνίδια.

Πιθανή ενδεκάδα για τον Παμμηλιακό: Αϊβαλιώτης, Κυρίτσης, Πουλάκης, Σίδερης Α., Μπαργιάμι, Ατανάσοφ, Τσιριγωτάκης, Μάλλης, Παπαδημητρίου Σ., Χατζίεφ και Καμακάρης Β..

Η αναμέτρηση στο γήπεδο των Μαρμάρων θα ξεκινήσει στις 16.00 και θα την διευθύνουν οι Κουζούμης Ι., Μενδρινός Ι. και Νομικός Ν.

Τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Όσο αφορά το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Μήλου, θα ξεκινήσει μια εβδομάδα αργότερα λόγο προβλημάτων που έχουν προκύψει σχετικά με τους διαιτητές.

Θυμίζουμε ότι το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Σάββατο 27/10  Παμμηλιακός - Κίμωλος
Κυριακή 28/10  Τριοβάσαλοι/Πολλώνια - Τρυπητή
Ρέμβη (ρεπό)

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares