Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 18:46

Υποψήφιος στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ο Μιχάλης Ευριπιώτης

«Αποφάσισα για πρώτη φορά να είμαι υποψήφιος γιατί πιστεύω στην ενεργή δράση των νέων και δεν ανέχομαι πλέον να βλέπω τα νησιά μας αφημένα στην τύχη τους και τους νέους να τα εγκαταλείπουν» ήταν τα πρώτα λόγια του ποδοσφαιριστή του Πανναξιακού, Μιχάλη Ευριπιώτη λίγο μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Αξίζουμε Καλύτερα».

Ο Μιχάλης Ευριπιωτης που θα διεκδικήσει την ψήφο των συμπολιτών του στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, έγραψε επίσης: «Επέλεξα την παράταξη «Αξίζουμε καλύτερα» γιατί ο Μανώλης Πολυκρέτης είναι ένας άνθρωπος με καθαρό βλέμμα και με τεράστια εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, που μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Συντάχθηκα λοιπόν στο πλευρό του για να παλέψω για όλα αυτά που οι δημότες Νάξου και Μικρών Κυκλάδων δίκαια απαιτούν.

Ως αθλητής στο χώρο του ποδοσφαίρου τα τελευταία 20 χρόνια, όνειρο και στόχος μου είναι να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον αθλητισμό στον τόπο μας, με τη βελτίωση των υπαρχουσών υποδομών και τη δημιουργία νέων, ώστε τα παιδιά και οι νέοι του Δήμου μας να έχουν κίνητρα να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να συνεχίσουν να διαπρέπουν.

Θεωρώ πώς τα νησιά μας έχουν ανάγκη την ισόρροπη ανάπτυξη, οι νέοι από μια Δημοτική Αρχή που θα τους σέβεται, θα τους κρατάει στον τόπο τους και θα στέκεται στο πλευρό τους σε κάθε δυσκολία. Θα παλέψω για όλα αυτά με όλες μου τις δυνάμεις!».

Βιογραφικό: Ονομάζομαι Μιχάλης Ευριπιώτης. Έχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει στη Νάξο την οποία υπεραγαπώ. Ο πατέρας μου κατάγεται από το Φιλώτι Νάξου και η μητέρα μου από τα Κουφονήσια. Ζω και εργάζομαι στη Νάξο, απασχολούμενος για χρόνια στον τομέα της εστίασης και του τουρισμού».

Η ανακοίνωση του επικεφαλής, Μανώλη Πολυκρέτη: 

 Μας κάνει πολύ χαρούμενους νέα άτομα σαν τον Μιχάλη να θέλουν να παλέψουν για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο τους.

Είμαστε σίγουροι ότι μετά από 20 χρόνια ενασχόλησης σου με τον αθλητισμό καθώς και με την πειθαρχία που έχεις αποκτήσει από αυτόν θα δώσεις έναν μεγάλο αγώνα για να φτάσουμε την Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες εκεί που τους αξίζει.

Μιχάλη καλωσήρθες στην ομάδα μας και σου εύχομαι καλή επιτυχία !

Μανώλης Πολυκρέτης

Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Επικεφαλής της Παράταξης «Αξίζουμε Καλύτερα».

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares