Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 13:35

Ανανέωσαν τη συνεργασία τους ΑΠΣ Κύθνου και Δημήτρης Λυριτζής

Η επιτυχημένη συνεργασία του ΑΠΣ Κύθνου με τον Δημήτρη Λυριτζή θα συνεχιστεί και την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο έμπειρος τεχνικός στον ένα χρόνο παρουσίας του στον πάγκο του ΑΠΣ Κύθνου έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων, με τη νέα συμφωνία να αποτελεί φυσικό επακόλουθο, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν με συνοπτικές διαδικασίες για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Έτσι λοιπόν πριν τη λήξη της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου το ραντεβού με τον κόουτς Λυριτζή ανανεώθηκε για τις 4 Σεπτεμβρίου όπου θα γίνει η επανέναρξη των προπονήσεων. 

Η ανακοίνωση του ΑΠΣ Κύθνου: 

«Το Δ.Σ του ΑΠΣ ΚΎΘΝΟΥ σας ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας μας θα είναι και του χρόνου ο κύριος Λυριτζής».

Με στόχο την αναβάθμιση

Από το 2019 που ήρθε στις Κυκλάδες ως προπονητής τότε του Πανσιφναϊκού, ο Δημήτρης Λυριτζής με τις γνώσεις του, την άρτια δουλειά του, αλλά και τον χαρακτήρα του, έχει καταφέρει να ανεβάσει το επίπεδο στις ομάδες που εργάστηκε, φυσικά και στον ΑΠΣ Κύθνου, όπου έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου.

Ο ΑΠΣ Κύθνου, ένας σύλλογος που διοικείται από ανθρώπους που θέλουν την αναβάθμιση, φαίνεται ότι αποτελεί ιδανικό σταθμό στη καριέρα του Δημήτρη Λυριτζή.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο s.c. μετά την ανανέωση της συνεργασίας, το πλάνο για την επόμενη σεζόν περιλαμβάνει την περαιτέρω αναβάθμιση με τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα ενός ακόμη τμήματος.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη διοίκηση του ΑΠΣ Κύθνου για την εμπιστοσύνη. Αναλυτικά, είπε:

«Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος που έμεινα σε ένα μέρος στο οποίο είμαι καλά και σε μία ομάδα με την οποία έχουμε κοινή φιλοσοφία. Υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων με την διοίκηση του ΑΠΣ Κύθνου. Από την πλευρά μου θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ στο πλάνο και τις προσδοκίες που υπάρχουν. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε ανάλογη πορεία, ενώ στόχος μας είναι να κατεβάσουμε στο πρωτάθλημα και το τμήμα της Κ12 ώστε να έχουμε τρία αγωνιστικά τμήματα και τα παιδιά μας να έχουν περισσότερες παραστάσεις. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και να είναι σίγουροι ότι θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους. Ευχαριστούμε και την ΕΠΣ Κυκλάδων για την προσπάθεια που κάνει σε όλες τις διοργανώσεις. Εμείς θα είμαστε πάντα αρωγοί σε όλες τις καλές προσπάθειες. Καλό καλοκαίρι σε όλους».

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares