Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 23:15

Έκανε το 2 στα 2 η Κ16 της ΕΠΣ Σάμου

Η μικτή ομάδα κ16 της Σάμου επικράτησε επί της Λέσβου με 2-1, χάρη σε τέρμα του Μαυρογεώργη στις καθυστερήσεις και πέτυχε την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς. Το πρώτο γκολ των νικητών ο Καρλοβασίτης, με τον Δουκάκη να ισοφαρίζει για την Λέσβο.

Το ματς

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 9ο λεπτό με ένα φάουλ του Ράσκου που κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 16' η Λέσβος απείλησε ξανά, όμως το σουτ του Δουκάκη κατέληξε στην αγκαλιά του Σούρρη. Η Σάμος είχε την πρώτη της καλή στιγμή στην αναμέτρηση στο 19', όμως το τετ α τετ του Σταμάτη Πούλου πέρασε άουτ. Στο 21' ο Δουκάκης πραγματοποίησε μία φοβερή σέντρα από τα αριστερά, αλλά ο Γιαννακίδης έστειλε την μπάλα με προβολή, στην αγκαλιά του Σούρρη.

Η Σάμος...άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό, όταν Καρλοβασίτης σημάδεψε την δεξιά γωνία του Κοκκινογούλη με όμορφο σουτ από την γραμμή της μεγάλης περιοχής. Το προβάδισμα αυτό όμως δεν κράτησε για πολύ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Δουκάκης ευνοήθηκε από τις κόντρες, η μπάλα του στρώθηκε ιδανικά και με ωραίο συρτό αριστερό σουτ εντός της μεγάλης περιοχής ισοφάρισε σε 1-1. Στο 36' η Σάμος είχε δοκάρι όταν ο Καραγιαννάκης έκανε μία σέντρα-σουτ. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο 57' η Σάμος κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο. Η εκτέλεση του Κούβδου κατέληξε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Έπειτα οι δύο ομάδες συνέχισαν να πιέζουν για το γκολ που θα τους έβαζε σε θέση "οδηγού" όμως αυτό δεν ερχόταν. Ο Χασαπάκης αιφνιδίασε τον Σούρρη στο 84' με μακρινό σουτ, όμως ο νεαρός τερματοφύλακας μάζεψε την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια.

Και ενώ όλα έδειχναν πως ο αγώνας θα λήξει ισόπαλος, ο Μαυρογεώργης είχε διαφορετική άποψη. Στο 90' πέρασε στο ματς ως αλλαγή και στο 91' εκμεταλλεύτηκε ένα κακό διώξιμο της αντίπαλης άμυνας, πήρε την μπάλα, πάτησε περιοχή και με δυνατό σουτ σημείωσε το 2-1 που χάρισε στην ομάδα του τη νίκη!

EPS LESVOU K16

MVP

Καραγιαννάκης και Σταματόπουλος ήταν εξαιρετικοί για την Σάμο και αποτέλεσαν μόνιμους...πονοκεφάλους για την Λέσβο.

Στο ύψος του

Ο αρχηγός της κ-16 της Λέσβου, Δουκάκης, εκτός από το γκολ που πέτυχε ήταν ιδιαίτερα ενεργός. Είτε με πάσες "κλειδιά", είτε με δικά του σουτ έθεσε πολλές φορές την άμυνα της Σάμου σε κίνδυνο.

Διαιτησία

Αυγενικού Αλέξανδρος

Βοηθοί: Πηδιάκης, Στεφανάκης

Οι συνθέσεις:

ΕΠΣ Λέσβου Κ-16: Κοκκινογούλης, Βασιλέλλης, Μπαϊρακταρίδης, Χασαπάκης, Προβατάς, Νταλαμπίρας (73' Καρκάδας), Γεωργίου (61' Καραφασούλης), Δουκάκης, Γιαννακίδης (56' Παπασταύρου), Ράσκος, Χριστέλλης.

ΕΠΣ Σάμου Κ-16: Σούρρης, Πούλος Μ., Πούλος Σ., Τσιμπίδης, Ράπτης, Σταματόπουλος, Λομβάρδας (90' Μαυρογεώρης), Καρλοβασίτης, Βούρος (68' Τάσικας), Καραγιαννάκης (92' Λεσσές), Κούβδος (92' Αποστόλου).

Πηγή: xxsports.org

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares