Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 10:47

Νίκησε την ΑΕ Μυκόνου και ανέβηκε στην 3η θέση ο Ανδριακός

Ο Ανδριακός επικράτησε με 2-1 εντός έδρας της ΑΕ Μυκόνου Β' για την 11η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β' Κατηγορίας.

Η ομάδα της Άνδρου σημείωσε τη 2η νίκη της φέτος σε 9 αγώνες και ανέβηκε στην 3η θέση του ομίλου με 8 βαθμούς, απέναντι στην ΑΕ Μυκόνου που πραγματοποίησε ακόμα μία καλή εμφάνιση και είχε τις ευκαιρίες να πάρει κάτι καλύτερο από το ματς.

Στο 20' ο Μήλας άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο 75' ο Κουρέτα με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-0.

Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Μπουτσάι με κεφαλιά στο 78' .

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Μαγουλάς): Παπουτσής, Γαρύφαλλος (53’ Παπαδόπουλος), Ψαριανός, Κουρέτα Α. (65’ Χαλάς), Κρίτης, Ζαννάκης Β. , Μήλας, Τσάμης, Κουρέτα Ντ., Κιουράι (83’ Ζαννάκης Γ.), Ρούτσι (55’ Παλαμάρης).

Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ (Πούλος): Μακρής (87’ Τόλιας), Ασράμ, Ντάτσι (58’ Ρουστέμι Δ.), Κατσικαλάκης, Κουτρούτσος, Σέφερι, Μπροζάνι (38’ Σταματάκης), Ρουστέμι Α., Μπουτσάι, Κανιούρας (58’ Κελαϊδής), Τσόπελας (87’ Παπαδημητρίου).

ANDRIAKOS AE MYKONOU

Ευχαριστίες από το Δ.Σ. του Ανδριακού

Ύστερα από τέσσερα χρόνια ο Ανδριακός επέστρεψε στη φυσική του έδρα, στο Δημοτικό Στάδιο της Χώρας. Για να διεξαχθεί το παιχνίδι σε ένα γήπεδο που βρισκόταν σε αχρηστία τα τελευταία χρόνια, συνέβαλαν το Δ.Σ. του συλλόγου, ο προπονητής, και κυρίως ο Κύριος Δημήτρης Χαζάπης, ο οποίος υπερέβαλε εαυτόν και έφτιαξε τις γραμμές του αγωνιστικού χώρου την παραμονή του αγώνα.

Επίσης το Δ.Σ. του Ανδριακού Ο.Φ. θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο που έδωσε το «παρών στο γήπεδο» το απόγευμα της Κυριακής και δημιούργησε μια ζεστή ατμόσφαιρα μέσα στο άγριο ξεροβόρι.

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares