Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 23:08

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με τον Ατρόμητο αλλά προκρίθηκε στα προημιτελικά

Ατρόμητος και Ολυμπιακός έδωσαν μια.. καλή «μάχη» στο Περιστέρι, έφεραν ένα «χορταστικό» 2-2, με τους Πειραιώτες να προκρίνονται στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά και τη νίκη με 4-1 στο πρώτο ματς. Με Άρη στα προημιτελικά οι «Ερυθρόλευκοι».

Η ευρύτητα του σκορ του πρώτου ματς επέτρεψε στον Μίτσελ να δώσει ανάσες σε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του (Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ, Χάμες, Φορτούνης εκτός αποστολής) και χρόνο στους αναπληρωματικούς του, με τον Σισέ να επιστρέφει στην ενδεκάδα και τον Μαρσέλο να ξεκινά βασικός.

Το ματς είχε καλό ρυθμό, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να ανοίγει το σκορ στο 8΄ με τον Τζοβάρα

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Γιαννιώτης, που έβγαλε το τετ α τετ με τον Μασούρα (13΄), απέκρουσε το σουτ του Κασάμι (15΄) αλλά στο 38΄ δεν κατάφερε να αντιδράσει, όταν ο Σισέ ισοφάρισε από κοντά.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όμως, ο Μαρσέλο σημείωσε ένα θεαματικό γκολ με εναέριο βολ πλανέ στη σέντρα του Μπουχαλάκη, το τρίτο στα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Ο Ατρόμητος έφερε τον αγώνα ξανά σε ισορροπία στο 53΄, όταν ο Ρομπάιγ γέμισε στην περιοχή, η άμυνα του Ολυμπιακού δεν έδιωξε και ο Κωτσόπουλος ισοφάρισε με ωραίο σουτ, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα και το τελικό σκορ, αφού ο Μασούρας δεν ήταν σε καλό βράδυ χάνοντας ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία, με τον Γιαννιώτη να τον νικά σε νέο τετ α τετ, στο 61′.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares