Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 22:09

Με τον ''Ράμπα'' σε τρελά κέφια ο Άγιαξ «λύγισε» τη νεανική ΑΕ Μυκόνου

Νίκη 3-0 κόντρα στην ΑΕ Μυκόνου που τον κράτησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου πέτυχε το απόγευμα ο Αίαντας Σύρου.

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ραμπαβίλα που πέτυχε χατ τρικ, η ομάδα του Χρήστου Πελέκη έφτασε σε μία σχετικά εύκολη νίκη απέναντι στη νεανική ομάδα της ΑΕ Μυκόνου, που άντεξε την πίεση για 55 λεπτά.

Στο 55’ ο Ραμπαβίλας με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αίαντα Σύρου. Ο Μακρής αν και προσπάθησε να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την εστία του δεν τα κατάφερε.

Στο 59’ ο Σαγκινέτος από τα αριστερά έφερε τη μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας με προβολή έκανε το 2-0.

Στο 73’ ο Ραμπαβίλας «χτύπησε» και πάλι, αυτή τη φορά με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα αρχικά πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι του Μακρή και στη συνέχεια στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 για τον Αίαντα.

Αίαντας Σύρου (Χρήστος Πελέκης): Νικιτίδης, Σαγκινέτος Μ (67’ Μπάιλας). Ρούσσος (81’ Στεφάνου), Συριανός, Ταμάμης, Αρώνης (67’ Σαγκινέτος Ν.), Ξαγοράρης, Σαμανίδης, Μπαλόπιτας (73’ Λούσσας), Ραμπαβίλας (81’ Καλήγερος), Μουλίδης.

Α.Ε. Μυκόνου β' (Μάκης Πούλος): Μακρής (70’ Μπεσίρι), Ασράμ (61’ Ντάτση), Σπαχίγια, Κελαΐδίτης, Κουτρούτσος, Μπαϊρακτάρ, Ρουστέμι Α. (68’ Ρουστέμι Δ.), Σεφέρι (61’ Σταματάκης), Μπουτσάι, Κάνιουρας, Τσόπελας (61’ Μπάλα).

 

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares