Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2012 19:13

Πανθηραϊκός: Αγιασμός για τη νέα χρονιά και ευχαριστήριο προς ''Playland''.

1h PANTHIRAIKOU 2012

Με τις ευλογίες του ιερέα παπά-Αντώνη, τελέσθηκε στο γήπεδο του αθλητικού κέντρου Playland, ο αγιασμός της ομάδας του Πανθηραϊκού ενόψει της επικείμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Από Θεού άρξασθε

Οι αθλητές, η τεχνική ηγεσία και η Διοίκηση της ομάδας, αφού αγιάσθηκαν από τον ιερέα και έλαβαν την ευχή του, συνέχισαν τη σκληρή δουλειά που εδώ και δέκα μέρες περίπου έχουν ξεκινήσει, προκειμένου να είναι έτοιμοι, όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά, με τον προπονητή της ομάδας κ. Κωνσταντόπουλο να δείχνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την προσπάθεια την οποία καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ακολουθούν πιστά τις εντολές του προπονητικού τιμ, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Από το Δ.Σ εξεδόθει η παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση προς το Αθλητικό Κέντρο ‘’Playland’’:

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο, καθώς και οι ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού Α.Ο ευχαριστούν θερμά τους αδελφούς Ξαγοράρη, για την ευγενική παραχώρηση του Αθλητικού Κέντρου " Playland ", το οποίο και χρησιμοποιείται για τις προπονήσεις της ομάδας μας κατά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. 

  Ο Πρόεδρος

Καμπουράκης Νίκος

Πανθηραϊκός: ''Το βάρος στις ακαδημίες''.


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares