Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2012 21:38

ΑΣ Ίου: ''Πατάει χόρτο τη Δευτέρα''.

ios-asteras-19-2-2012-1

Την Δευτέρα 3/9 και ώρα 18:30 έχει οριστεί να ξεκινήσει η προετοιμασία για την καινούργια σεζόν για τον Α.Σ Ίου.

Προκειμένου η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο να προσελκύσουν περισσότερους αθλητές στις προπονήσεις θα εφαρμόσει φέτος το σύστημα των διπλών προπονήσεων (πρωί – απόγευμα), καθώς αυτό κρίνετε ότι θα εξυπηρετήσει περισσότερο τους αθλητές που δεν μπορούν να ακολουθήσουν το απογευματινό πρόγραμμα λόγο της δουλειάς τους.

Με Καραβά στο τιμόνι.

Στο τιμόνι της ομάδας για άλλη μια χρονιά θα είναι ο Θεόδωρος Καραβάς, που θα πλαισιώνετε από δύο βοηθούς…. τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιαννόπουλο Παναγιώτη και τον αρχηγό της ομάδας Μπάτσαλη Ιωάννη.

Οι τρεις τους έχουν ως στόχο να συγκροτήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο, ώστε να είναι ικανό να εκπληρώσει τους στόχους, σε έναν ομολογουμένως δύσκολο όμιλο, όπως είναι αυτός, που πρόκειται να συμμετάσχει η Ίος.

Νέο αίμα.

Με σημαντικές απώλειες, αλλά και αρκετές προσθήκες η ομάδα της Ίου θα προσπαθήσει να πρωταγωνιστήσει και φέτος όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, καθώς η ομάδα του Νησιού χαρακτηρίζετε από το πάθος, τη δύναμη και τις καλές εμφανίσεις.

Ο Μανόλης Καλογήρου από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο Χαλάνδρι και η αποκάλυψη της ομάδας την περασμένη σεζόν Γιάννης Ξένιος έκανε το μεγάλο βήμα μεταπηδώντας στην ομάδα του Κερατσινίου (Δ' Εθνική).

Στην 1η ομάδα θα αγωνίζονται από φέτος οι πιτσιρικάδες Μπουρνέλης Σταύρος και Μονογιός Μιχάλης, που πέρυσι αγωνιζόταν με την παιδική ομάδα της Ίου.

Προσθήκη (5) νέων παιχτών.

Πέντε (5) ελεύθεροι παίκτες πρόκειται να πλαισιώσουν την ομάδα της Ίου φέτος.

Οι περιπτώσεις που απασχολούν την ομάδα είναι στο σύνολο τους ελεύθεροι παίχτες ένας εκ των οποίων αγγλικής καταγωγής.

Τα ονόματα των παιχτών θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, καθώς η απόκτηση τους βρίσκετε ακόμη στην διαδικασία έκδοσης των δελτίων τους.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares