Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 20:50

Φιλική νίκη της ΑΕ Μυκόνου κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο

Άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα για την Α.Ε. Μυκόνου κατά τη διάρκεια των φιλικών προετοιμασίας της.

Ο ομάδας μας αυτή τη φορά επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας του Άγιου Ιερόθεου στο γήπεδο της Χωράφας.

Οι Βλάχος - Παχαρουρίδης έκαναν πολλές δοκιμές τόσο σε σχήματα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης όσο και σε παίκτες αφού χρησιμοποιήθηκαν όλοι όσοι ήταν στον πάγκο. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Παναγιώτης Αχείμαστος στο 27' με πολύ όμορφο πλασέ μετά από εξαιρετική πάσα με το...τακουνάκι του Ζγκούρι.

Ο παίκτης που έκανε την πάσα είχε δοκάρι στο 2' ενώ άλλη μια πολύ καλή ευκαιρία χάθηκε στο 13' όταν ο Πινέιρο με σουτ μέσα από την περιοχή εντελώς μόνος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μανωλικίδη.

Οι γηπεδούχοι σε ολόκληρο το παιχνίδι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο 11' όταν ο Βαγγέλης σε τετ α τετ με τον Ντούνη πλάσαρε ψηλά και η μπάλα έφυγε άουτ. Στην επανάληψη οι δυο ομάδες πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές με την μοναδική καλή στιγμή να είναι και πάλι για την Α.Ε. Μυκόνου όταν ο Βαλαβανόπουλος στο 78' βρέθηκε σε εξαιρετική θέση μέσα στην περιοχή δεν μπόρεσε όμως να σκοράρει.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Αρχοντάκης): Μανωλικίδης, Σταθακόπουλος, Παπαθανάσης (46' Μανουσέλης), Ρόππας (52' Κάρδαμης), Αποστολόπουλος (75' Αλεξανδρόπουλος), Κωτσερίδης, Γκολφινόπουλος, Τσάπουρας (86' Σαμαράς), Βαγγέλης (46' παίκτης υπό δοκιμή), Κότος (66' Κωστής), Σελμανάι (66' Κακούσιος)

Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ (Βλάχος , Παχατουρίδης): Ντούνης (66' Παλιούρας), Σπυρόπουλος (66' Παρασκευάς), Αρκούδας Αλ., Θεοδώρου (62' Ράγια), Μαντζανάς, Στυλιανόπουλος (55' Παπιομύτογλου), Μουρίκι (87' Ασράμ), Αχείμαστος (46' Τράκας), Ζγκούρι (46' Βαλαβανόπουλος), Πινέιρο (62' Οικονομίκος), Αγγέλης (66' Αρκούδας Χρ.)

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares