Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 19:56

Στο γήπεδο ο ΑΣ Ίου | Πατσούρας: Τιμή μου που αναλαμβάνω την ομάδα

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση για τη φετινή σεζόν στον ΑΣ Ίου.

Σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές και φυσικά τον νέο τεχνικό της ομάδας, Χρήστο Πατσούρα.

Η πρόεδρος, Αργυρώ Σαντορινάκη μίλησε στους ποδοσφαιριστές και έπειτα το λόγο πήρε ο Χρήστος Πατσούρας, που συστήθηκε και ανέλυσε το πλάνο που έχει για την ομάδα.

Αμέσως μετά ακολούθησε η πρώτη προπόνηση και το ξεκίνημα του μονταρίσματος. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις και για τα τμήματα της ακαδημίας.

Υπάρχει ταλέντο

Στις πρώτες του δηλώσεις ο προπονητής, Χρήστος Πατσούρας τόνισε αισιόδοξος, υποστήριξε πως υπάρχει ταλέντο και οριοθέτησε τους στόχους:

Είμαι πολύ χαρούμενος για την έναρξη της συνεργασίας μου με τον ΑΣ ΙΟΥ, για την εφετινή σεζόν που μας έρχεται διότι είναι ένα νησί στο οποίο έχω φίλους από παλιά με πολλές καλές αναμνήσεις τα τελευταία 15 χρόνια.

Θεωρώ ότι υπάρχει πολύ ταλέντο εδώ για να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με το ποδόσφαιρο, γεγονός που με κάνει να αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την επιλογή της διοίκησης ως προς το πρόσωπό μου να μου ανάθεση την θέση του προπονητή σε Αντρικό και Κ14.

Οι στόχοι της ομάδας φέτος είναι να χτίσουμε ένα συμπαγές σύνολο το οποίο θα είναι δύσκολο για τους αντιπάλους μας ανεξαρτήτου κατηγορίας να μας παίρνουν θετικά αποτελέσματα, με την προοπτική από του χρόνου και μετά να μπορούμε να παίζουμε εμείς ποδόσφαιρο κατοχής.

Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους και ομάδες καλό πρωτάθλημα με υγεία, χαρά και με λιγότερες δυσκολίες στις μετακινήσεις.

PROTI PROPONHSH

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares