Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 00:56

Μανέ: Το σκυλάκι που «έκλεψε» τις καρδιές των Μυκονιατών και έβγαλε στην επιφάνεια την ανθρωπιά τους

Ένα αδέσποτο σκυλάκι, στάθηκε τυχερό στο Καρπενήσι όταν περιφερόμενο βρέθηκε κοντά στην αποστολή της ΑΕ Μυκόνου που πραγματοποιεί εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Συγκεκριμένα ο χαριτωμένος ''Μανέ'' όπως ονόμασαν οι Μυκονιάτες έτυχε της προστασίας τους. Τον τάισαν, τον εμβολίασαν και το πιο σημαντικό με ανάρτηση του ο γενικός αρχηγός Πέτρος Γιαβρούτας που είναι γνωστός για τα φιλοζωικά του αισθήματα, κατάφερε να βρει ένα σπίτι για να φιλοξενήσει το πανέμορφο κουτάβι.

Μάλιστα, το θέμα αναρτήθηκε και στην επίσημη σελίδα της ΑΕ Μυκόνου, αφού ο ''Μανέ'' κέρδισε τις καρδιές όλων στην ομάδα: 

Στο Καρπενήσι η Α.Ε. Μυκόνου απέκτησε έναν φανατικό οπαδό και έναν υπέροχο φίλο... Τον Μανέ!

Ένα πανέμορφο μαύρο κουταβάκι που βρήκε η αποστολή της ομάδας να περιφέρεται μόνο του στο Δημοτικό γήπεδο της πόλης από την πρώτη ημέρα που έκανε προπόνηση στο Καρπενήσι!

Ο Μανέ όπως τον ονόμασαν έγινε αμέσως το αγαπημένο ζωάκι όλων στην Α.Ε. Μυκόνου και κάθε ημέρα που η αποστολή πήγαινε για προπόνηση τους περίμενε στην πόρτα του γηπέδου.

Με πρωτοβουλία του προέδρου Αλέξανδρου Κουκά και του Γενικού Αρχηγού της ομάδας Πέτρου Γιαβρούτα δόθηκε τροφή στον Μανέ ενώ του έγιναν από κτηνίατρο και τα απαραίτητα εμβόλια!

Μετά από ανάρτηση μάλιστα του Πέτρου Γιαβρούτα βρέθηκε και ένα ζεστό σπίτι να φιλοξενήσει το πανέμορφο αυτό σκυλάκι.

Μπορεί ο Μανέ λοιπόν να μην ακολουθήσει την αποστολή στη Μύκονο, την Τρίτη όταν και ολοκληρώνεται η παραμονή στο Καρπενήσι, σίγουρα όμως θα παραμείνει στις καρδιές όλων μας!

 

Ένα
Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares