Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 10:15

Αναστέλλει τις επίσημες διοργανώσεις μέχρι να αναιρεθεί η υποχρεωτικότητα εγγραφής στο μητρώο της ΓΓΑ η ΕΠΣ Χίου

Στο πανελλήνιο είναι γνωστές πλέον οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει μεγάλος αριθμός σωματείων με την διαδικασία εγγραφής στο μητρώο, πράγμα που έχει φέρει στα πρόθυρα της διάλυσης αρκετά από αυτά.

Σύλλογοι, οι οποίοι συμμετέχουν επί σειρά δεκαετιών στα πρωταθλήματα των ενώσεων, παρά το εύλογο χρονικό διάστημα που τους δόθηκε ως διορία, εν τέλει, αδυνατούν να συγκεντρώσουν τα απαιτούμενα έγγραφα και οδηγούνται ολοταχώς εκτός των διοργανώσεων, καθώς ο νόμος απαγορεύει τη συμμετοχή τους χωρίς να έχουν εγγραφεί στο μητρώο της Γ.Γ. Αθλητισμού.

Στη Χίο, το πρόβλημα φαίνεται ότι είναι μεγαλύτερο, καθώς η ίδια η ΕΠΣ Χίου ανακοίνωσε την αναστολή των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου μέχρι να υπάρξει αναίρεση της απόφασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Χίου::

Το ΔΣ της ΕΠΣ Χίου στην συνεδρίαση στις 10/8/22  αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου έως ότου ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Αυγενακης αναιρεσει  την πρόσφατη τροπολογία, με την οποία απαγορεύει στα σωματεία που δεν είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο της ΓΓΑ Αθλητισμού , να αγωνίζονται στα τοπικά και εθνικά πρωταθλήματα .

Για το ΔΣ της ΕΠΣ Χίου

Ο Πρόεδρος       Ο Γεν.Γραμματεας 

Νικολαϊδης Κώστας  Φεργαδιωτης Στρατής

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares