Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 01:23

Δηλώνει συμμετοχή σε όλες τις κατηγορίες ο Παμμηλιακός | Αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο

Η μοναδική ομάδα των Κυκλάδων που θα δηλώσει συμμετοχή σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων θα είναι φέτος ο Παμμηλιακός.

Μέχρι τώρα το άτυπο αυτό ρεκόρ συμμετοχής είχαν κάποιες ομάδες που δήλωναν συμμετοχή σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομής της ένωσης.

Φέτος, ο Παμμηλιακός θα σπάσει αυτό το ρεκόρ και θα δημιουργήσει ένα νέο που δεν έχει προηγούμενο, καθώς εκτός τις: Κ12, Κ14 και Κ16 θα δηλώσει συμμετοχή και στα πρωταθλήματα της Α' και Β' κατηγορίας ανδρών, κατεβάζοντας δύο αυτόνομα τμήματα ανδρών.

Και το κερασάκι στην τούρτα θα είναι η συμμετοχή στο Κύπελλο Κυκλάδων της ομάδα που θα αγωνίζεται στην Α΄ Κατηγορία.

Μάλιστα, οι πηγές μας από το ''νησί της Αφροδίτης'' αναφέρουν ότι σε κάποιες κατηγορίες αναπτυξιακών θα συμμετάσχουν από δύο ομάδες προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά της ακαδημίας.

Όπως αντιλαμβάνεται κάποιος ο πήχης μπαίνει φέτος ακόμα πιο ψηλά για τον Παμμηλιακό που αποδεικνύει και εμπράκτως ότι είναι ο άξιος πρεσβευτής του Μιλέικου αθλητισμού και της απαραίτητης εξωστρέφειας της νεολαίας του νησιού μέσα από τον αθλητισμό.

Φεύγει ο Τζαμπαζάκης έρχεται ενίσχυση στο τεχνικό επιτελείο 

Κάτι παραπάνω από έναν χρόνο θα διαρκέσει η συνεργασία του Κώστα Τζαμπαζάκη με τον Παμμηλιακό, καθώς ο τεχνικός των ακαδημιών του συλλόγου θα αποχωρήσει μέχρι τον Οκτώβριο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (λιμενικό σώμα).

Σύμφωνα, με πληροφορίες ο πρόεδρος του συλλόγου, Μιχάλης Βαμβακάρης έχει κάνει ήδη τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να μην υπάρξει κενό και σύντομα θα έχουμε την πρόσληψη ενός ακόμα προπονητή που ήδη έχει συμφωνήσει να έρθει στο νησί της Μήλου.

Μείνετε συντονισμένοι... 

 

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares