Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 01:55

Μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική: Και ο Ιάλυσος στη Γ΄ Εθνική, Αετός Λουτρών και Μαρκό για το 3ο εισιτήριο

Διαδικαστικό χαρακτήρα για την διαμόρφωση της τελικής κατάταξης αποκτούν τα δύο από τα τρία παιχνίδια στην 7η και τελευταία αγωνιστική του 8ου ομίλου των αγώνων μπαράζ των πρωταθλητών των ενώσεων για την άνοδο στη Γ' Εθνική, καθώς μετά τον Άρη Πετρούπολης και ο Ιάλυσος εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Στον αέρα μένει ένα εισιτήριο, καθώς ο Αετός Λουτρών θα υποδεχτεί το Μαρκό την τελευταία αγωνιστική και θα έχει δύσκολο έργο, καθώς θα επιδιώξει νίκη με μεγάλο σκορ για να την ξεπεράσει στη βαθμολογία. Οι φιλοξενούμενοι αρκούνται και στην ισοπαλία που θα είναι αρκετοί για να επιστρέψουν στη Γ΄Εθνική.

Στο παιχνίδι που έκλεισε την 6η αγωνιστική ο Ιάλυσος νίκησε στη Σάμο την Ένωση Βαθύλου και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο.

Ρεπορτάζ: xxsports.org

Με γκολ του Χρήστου Χατζησάββα στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ιάλυσος επικράτησε με 1-0 της Αθλητικής Ένωσης Βαθύλου/Πανσαμιακού και εξασφάλισε την άνοδο του στην Γ Εθνική.

Η ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη με αυτή της την νίκη, επιστρέφει στις Εθνικές κατηγορίες μετά από ένα χρόνο απουσίας. Διαδικαστικού χαρακτήρα το ματς κόντρα στον Άρη Πετρούπολης, που δεν αποκλείεται να αποτελέσει και φιέστα Πρωταθλήματος και ανόδου.

Το ματς:

Αρκετά κλειστό ματς με λιγοστές φάσεις στην Σάμο. Ο Ιάλυσος παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο αρκετά προσεκτικός στα μετόπισθεν, ενώ φρόντιζε να απειλεί κυρίως με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στην αναμέτρηση όταν στο 15΄ ο Θύμιος μπήκε από πλάγια θέση στην περιοχή έκανε το πλασέ, η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κόρνερ έπειτα από δύσκολη επέμβαση του Ανδρούτσου. Η απάντηση του Ιάλυσου ήρθε στο 22΄ μετά από σέντρα του Ιντρίζι και κεφαλιά του αμαρκάριστου μέσα στην περιοχή Τερζίου, ωστόσο η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Μαρίνου.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Άλμπερτ Ρούσου να απειλήσει, αλλά ο Μαρίνος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του έμπειρου μέσου. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 31ο λεπτό για τον Ιάλυσο με τον Ρούσσο να βρίσκει με εξαιρετική βαθιά μπαλιά τον Χατζησάββα και τον τελευταίο με διαγώνιο πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά προσεκτικοί στην αμυντική τους γραμμή και δεν έδειχναν διάθεση να ρισκάρουν. Στο 62΄ ο Μπάρδος απείλησε, αλλά το σουτ που επιχείρησε από τα όρια της περιοχής, ανάγκασε τον Μαρίνο σε δύσκολη επέμβαση με τα πόδια. Από την άλλη η ομάδα του Κώστα Βούρου όσο κι αν προσπαθούσε, δεν μπόρεσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Ιάλυσου και δεν απείλησε σε κανένα σημείο του δευτέρου μέρους. Για αρκετή ώρα το ματς ήταν κάκιστο ποιοτικά, αλλά αυτό δεν ενδιάφερε καθόλου τον Ιάλυσο που διατηρούσε με σχετική ευκολία το υπέρ του προβάδισμα και στο φινάλε πανηγύρισε τους τρεις βαθμούς που τον επαναφέρουν στην Γ Εθνική.

MVP:

Άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση από τον Άλμπερτ Ρούσσο που ήταν πανταχού παρών στην μεσαία γραμμή, ενώ «σέρβιρε» και το γκολ της νίκης στον Χατζησάββα. Από κοντά σε απόδοση οι Θεοδοσίου και Τερζίου.

Διαιτησία: Αλιάγας (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί:Τσαγανού (Δυτ. Αττικής) – Αλεξοπούλου (Δυτ. Αττικής)

Οι συνθέσεις:

Α.Ε. ΒΑΘΥΛΛΟΥ/ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΥ (Κώστας Βούρος): Μαρίνος, Πασχαλής (69΄ Χατζηπαναγιώτης Χ), Μπορμπότης, Χατζηπαναγιώτης Γ, Παπαδόπουλος, Άκουλλι, Θύμιος, Σίδερης, Παπαχρήστου, Αλμέτα (69΄ Γεωργιάδης), Γιαννούλης.

Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ανδρούτσος, Γκέζος, Θεοδοσίου, Τερζίου, Πατσίλης, Ρεκλείτης, Ρούσσος, Σπαχιού (65΄ Παγκράτης), Μπάρδος, Ιντρίζι, Χατζησάββας.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares