Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2022 15:45

Η τώρα ή τέλος... Κώστας Ρούσσος και Χάρης Σαρρής ανοίγουν τα χαρτιά τους για το μέλλον του ΑΣ Σαντορίνης

Την ύστατη προσπάθεια προκειμένου να βρεθούν οι άνθρωποι που θα κρατήσουν τον ΑΣ Σαντορίνης 2020 κάνουν ο Κώστας Ρούσσος και ο Χάρης Σαρρής.

Οι δύο άνθρωποι που έχουν στηρίξει από την αρχή αυτό το εγχείρημα έχουν αναλάβει μία δύσκολη αποστολή μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Βαγγέλη Φουστέρη από την προεδρία.

Πλέον οι καταστάσεις έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και αυτό είναι κάτι που ακούγεται πολύ στενάχωρο, καθώς ο αφανισμός του συλλόγου και της όλης προσπάθειας φαίνεται πιο ορατός από ποτέ.

Το όλα από έναν ή από λίγους θα πρέπει να γίνει λίγα από πολλούς... και αυτό επιδιώκουν οι δύο παράγοντες στις επαφές που πραγματοποιούν τις τελευταίες μέρες.

Επίσης αναμένεται να γίνει το ύστατο κάλεσμα, αφού τα χρονικά περιθώρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί.

Απτά αποτελέσματα δεν υπάρχουν... και αυτό θα συζητηθεί στην εκπομπή της Παρασκευή της Volcano τηλεόρασης που θα έχει καλεσμένους τους δύο παράγοντες.

Την Παρασκευή 3/6 λοιπόν στις 13:00 θα μάθουμε τι ελπίδες υπάρχουν και τι πρέπει να γίνει έτσι ώστε να μην «πεθάνει» το Σαντορινιό ποδόσφαιρο όσο αφορά την εκπροσώπηση του στις ανώτερες κατηγορίες.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares