Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012 14:46

Ajax Σύρου: ''Έδεσε την άμυνα του με Αναγνωστόπουλο''.

ANAGNOSTOPOULOS FANELA

 Άλλη μια δυνατή μεταγραφή του Ajax Σύρου, ο οποίος μετά τους: Μανουδάκη και τον Αρβανίτη, απέκτησε και τον Βαλάντη Αναγνωστόπουλο.

 Με την μεταγραφή αυτή ο Αίαντας ενισχύει σημαντικά την αμυντική του γραμμή, καθώς ο Αναγνωστόπουλος θεωρείτε ένας εκ΄ των κορυφαίων αμυντικών, που αγωνίζονται στις Κυκλάδες.

AZAX SYROU LOGO

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός έχει συστηθεί στο κυκλαδίτικο κοινό από νεαρή ηλικία με τα χρώματα του Αστέρα Σύρου που από τότε έκανε σπουδαίες εμφανίσεις και τραβούσε αρκετά βλέμματα πάνω του αν και σε θέση κεντρικού αμυντικού, καθώς είναι γρήγορος με καλή τεχνική κατάρτιση και καλός στο ψηλό παιχνίδι!

Προηγούμενες ομάδες του παίχτη είναι οι: Αστέρας Σύρου ( Τοπικό, Δ΄ Εθνική ), Ελλάς ( Δ΄ Εθνική ), Φωστήρας ( Δ΄ Εθνική ), Σπάθα Χανιών ( Δ΄ Εθνική ), Πάγος ( Τοπικό ), Ερμής Εξοχής ( Δ΄ Εθνική), Άνω Σύρος ( Τοπικό )

Λίγο μετά την συμφωνία του με τον Ajax Σύρου ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο sportcyclades.gr:

syros RAOYZAIOS new14

«Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα συνεχίσω στον Ajax Σύρου. Θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε όποιον στόχο θέσουμε. Η πρόκληση μια νεοσύστατης ομάδας, όπως είναι αυτή του Ajax, αλλά και οι σοβαρότητα, που δείχνουν οι άνθρωποι που περιβάλουν το Συμβούλιο έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Δεν σταματά εκεί!

 Ο σχεδιασμός για το νεοσύστατο σωματείο της Σύρου συνεχίζετε αδιάκοπα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του s.c ο Ajax τις επόμενες ώρες ή ημέρες θα ανακοινώσει την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή από την Σύρο. Οι προσπάθειες της ενίσχυσής από ότι φαίνεται όμως δεν σταματούν εντός των συνόρων του νησιού, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η Διοίκηση του Ajax έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με ταλαντούχο ποδοσφαιριστή γειτονικού νησιού.

 Πάντως με κάθε ευκαιρία οι ιθύνοντες του Ajax αναφέρουν ότι η ομάδα θα έχει στόχο μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα και όχι τον πρωταθλητισμό. Το βάρος όπως λένε θα πέσει στην δημιουργία ενός συνόλου, που θα έχει ως βασικό σκοπό την καθιέρωση του σωματείου, αλλά και την μελλοντική διάκριση των ποδοσφαιριστών του.

manoudakis-arvanitis-1-3-


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares