Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012 14:58

Επίσημο μέλος ο Α.Ο. Σερίφου, με μητρώο και αποδυτήρια…

ao serifou-2012-2

Και επίσημα μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας των Κυκλάδων ο ΑΟ Σερίφου αφού είναι πλέον αναγνωρισμένο σωματείο από την ΕΠΟ και κατ’ επέκταση και από την ΕΠΣ Κυκλάδων.

Δημοπρατείτε το έργο των αποδυτηρίων και έως 20 Αυγούστου αναμένεται η τοποθέτηση τους στον χώρο του γηπέδου Σερίφου.

ao serifou-perseas

Αναγνωρισμένο Σωματείο με την επωνυμία Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ

Εδώ και μερικά 24ωρα ο ΑΟ Σερίφου είναι και επίσημα μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων αφού η ΕΠΟ επικύρωσε και αναγνώρισε με το πρακτικό της επιτροπής Κ.Ε.Σ.Γ., το σωματείο της Σερίφου με την επωνυμία Α.Ο. Σερίφου.

Ο Αθλητικός Όμιλος Σερίφου πλέον, περιμένει από την ΕΠΣ Κυκλάδων, τα δελτία μεταβολών και μεταγραφών, για να δηλώσει τους παίκτες που θα αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα, με τα χρώματα του ΑΟΣ.

Τις επόμενες ημέρες η διοίκηση του σερφιώτικου συλλόγου, θα ανακοινώσει τον προπονητή, παίκτες αλλά και την ημερομηνία της έναρξης της προετοιμασίας που κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει τέλος Αυγούστου.

serifos-atromitos-15-7-2012-2

Τέλος του μήνα η δημοπράτηση των αποδυτηρίων

Την Τρίτη στις 31 Ιουλίου στον Δήμο Σερίφου, θα γίνει η δημοπράτηση για την αγορά των προκάτ αποδυτηρίων. Η τοποθέτηση τους θα γίνει στο γήπεδο έως της 20 Αυγούστου, σύμφωνα με την δημόσια δέσμευση του ΔΗΜΟΥ.

neo gipedo serifou1

Στον 3ο όμιλο ο ΑΟ Σερίφου;

Όπως όλα δείχνουν, οι όμιλοι θα είναι 3, ο 1ος με ομάδες από Άνδρο, Τήνο, Μύκονο και 2 ή 3 ομάδες από Σύρο. Ο 2ος θα περιλαμβάνει τις ομάδες της Παροναξίας καθώς και 1-2 από την Σύρο και ο 3ος όμιλος που με τον ΑΟ Σερίφου θα μετέχουν και οι ομάδες από τα νησιά της Σίφνου, Μήλου, Ίου και Θήρας.

Οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, έως τις 24 Αυγούστου.

Έως τότε, ίσως αρκετά να έχουν αλλάξει και πιθανότατα να έχουμε και κάποιες εκπλήξεις από ιστορικές ομάδες του τόπου μας, αφού ίσως να μην μπορέσουν τελικά να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Ένωσης.

syros RAOYZAIOS new14

paros-adonis

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares