Τρίτη, 03 Ιουλίου 2012 08:53

Ξεκινάει η τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο του Νηρέα.

maketa-gipedou-naousas-1

Ξεκινούν οι εργασίες τοποθέτησης πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο του Νηρέα στην Νάουσα.

 

syros RAOYZAIOS new14Όπως είναι γνωστό, εδώ και 7 χρόνια ο Νηρέας έχει μείνει χωρίς γήπεδο, με αποτέλεσα να μην μπορεί να αναπτύξει όσο θα ήθελε, τα τμήματα των Ακαδημιών αλλά και την Ανδρική ομάδα αφού σε καθημερινή βάση, αναγκάζετε να διανύει μεγάλες αποστάσεις χρησιμοποιώντας τα γήπεδα είτε της Παροικιάς είτε του Αστέρα στα Μάρμαρα.

Οι προσπάθειες που κάνουν τα τελευταία χρόνια οι ιθύνοντες, για την υλοποίηση του Σταδίου στη Νάουσα, είναι μεγάλες. Φαίνετε όμως ότι αυτές τις μέρες θα γίνει η αρχή αφού χτες, έγινε ο διαγωνισμός για την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στο βοηθητικό γήπεδο το οποίο θα χρησιμοποιεί η ομάδα για προπονητήριο, εξυπηρετώντας έτσι σε μεγάλο βαθμό τις ακαδημίες αλλά και την Ανδρική ομάδα, η οποία θα κάνει πολλές από τις προπονήσεις της σε αυτό το γήπεδο.

Οι διαστάσεις που θα καλύψει ο χλοοτάπητας είναι 60 μέτρα x 30 μέτρα. Ήδη ο Σύλλογος κινείτε και για να μπορέσει σε εύλογο χρονικό διάστημα να κάνει αποδυτήρια αλλά και να τοποθετήσει φωτισμό έτσι ώστε να μπορούν να γίνονται βραδινές προπονήσεις.

Τα νέα όπως είναι φυσικό, ήταν χαρμόσυνα και όλοι στην Νάουσα και τον Νηρέα, πιστεύουν ότι το νερό έχει μπει στ’ αυλάκι και σύντομα θα έχουμε και νέες εξελίξεις στο γηπεδικο πρόβλημα αυτού του μεγάλου συλλόγου.

akadimies nirea 2-6-2012-1

paros-adonis

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares