Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 22:07

Στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος η Λαμία, απέκλεισε τον Άρη σε ματς «θρίλερ»

Σε ένα ματς που καθήλωσε τους πάντες, η Λαμία πήρε τη «χρυσή» πρόκριση στην παράταση κόντρα στους «Θεσσαλονικείς»!

Η έκπληξη του Κυπέλλου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε απόψε με τη Λαμία να παίρνει την πρόκριση στον ημιτελικό του θεσμού αποκλείοντας τον Άρη. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν το απόλυτο φαβορί όμως στην πρώτη αναμέτρηση άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς καθώς ο αγώνας έληξε χωρίς σκορ. 

Ο επαναληπτικός έκρυβε πολλές συγκινήσεις καθώς η Λαμία πήρε την πρόκριση με «χρυσό» σκόρερ τον Άνταμ Τζανετόπουλο στο 117΄ με κεφαλιά έπειτα από ασίστ του Προβυδάκη. Ο Άρης μάλιστα κέρδισε πέναλντι στην εκπνοή της παράτασης αλλά ο Μπρούνο Γκάμα δεν ευστόχησε και η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν συνεχίζει σε έναν πολύ σημαντικό της στόχο, το Κύπελλο Ελλάδος. 

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ - Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Αντέντζο, Σαραμαντάς (86' Μαρτίνεθ) - Μπεχαράνο, Τζανδάρης - Μπανγκουρά, Τάιρον (31' Νούνιες), Ρόμανιτς (106' Τσούκαλος) - Καραμάνος (78' Αραμπούλι).

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους έμειναν: Τρόπουλος, Νικολόπουλος, Μαζουλουξής, Σκόνδρας, Βύντρα.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης - Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα - Σάσα, Εντιαγέ (90'+1' Ματίγια) - Γκαρσία (75' Γκάμα), Μπερτόγλιο (66' Ιτούρμπε), Μανσίνι (109' Μάνος) - Καμαρά.

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους έμειναν: Κουέστα, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης, Σάκιτς, Δεληζήσης.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares