Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012 19:27

Φάσεις από το ματς Όλυμπος – Άνω Μερά που δεν καταγράψαμε.!

agiasos-ano mera 29-5-2012

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους αναγνώστες μας ότι το ρεπορτάζ του αγώνα μεταξύ του Ολύμπου Αγιάσου και της Άνω Μεράς ήταν από τοπικό σχολιαστή με τον οποίο συνεργαστήκαμε με σκοπό να καλύψουμε αυτό το σημαντικό γεγονός για την ομάδα μας.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί μας ο φίλος και παίκτης της Άνω Μεράς, Βασίλης Ψυχράμης, μας επισήμανε φάσεις και γεγονότα τα οποία δεν καταγράφηκαν στο ρεπορτάζ μας όπως:

Syros raouzaiosΗ Άνω Μερά στο πρώτο μέρος έχασε κλασσικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με τον Αμπτούλ στο 22' και τον Μπούρμπουλα στο 28' και το 40' σε μοναδικό τετ α τετ να μειώσει το σκορ. Η Άνω Μερά διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν της δόθηκε σε ανατροπή του Αμπντούλ από πίσω στην τελική του προσπάθεια στο 0-0. Όσο για το 2ο ημίχρονο στο 2-0 ο Μαρτίνος χάνει πέναλτι που αποκρούει ο Καραβασίλης στο 50', στο επόμενο λεπτό γίνεται η ευκαιρία που αναφέρετε και στην κόντρα δέχεται το γκολ. Επίσης πρέπει να αναφερθεί πως δεν της δόθηκε καθαρό πέναλτι σε χέρι μέσα στην μικρή περιοχή στο 81' λεπτό. Διευκρινιστικά ο σκόρερ του πρώτου τέρματος είναι ο Γρεμι Φώτης. Ο Ασημομύτης λέγεται Αργύρης, όχι Γρηγόρης και ο αδερφός του Λευτέρης έπαιζε και αυτός (δεν παίζαμε με δέκα). Σημαντικό είναι να σημειωθεί τόσο το σχόλιο του διαιτητή πως έχοντας καταλογίσει 2 πέναλτι, δεν θα μπορούσε να καταλογίσει κι άλλο (;;;;;;) όπως και του παρατηρητή του αγώνα προς τον επόπτη που έλεγχε την αμυντική γραμμή της ομάδος μας στο 2ο ημίχρονο ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΑ!!!! Φυσικά το τελικό σκορ είναι αυτό που είναι, όμως η Άνω Μερα προτάσσει κυρίως την εικόνα της μη παραίτησης και της φοβερής προσπάθειας που κάνουν οι αθλητές της στα μπαράζ άλλα κυρίως στα 2 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια, υπό αντίξοες συνθήκες .

Κλείνοντας ο Βασίλης Ψυχράμης μας τόνισε: Δεν μας απασχολεί η αρνητική στάση απέναντι στην ομάδα μας, που κέρδισε ένα πρωτάθλημα ΜΕΣΑ στους αγωνιστικούς χώρους. Δεν ζητάμε τα εύσημα κανενός. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η άποψη των ανθρώπων που μας πονάνε και μας βοήθησαν να φτάσουμε μέχρι εδώ.

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares