Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012 18:28

"Γιάννη ψυχάρα για πάντα Αιολικάρα"

sfam martinos 2012

Η επιστροφή του Γιάννη Μαρτίνου στη Λέσβο, έστω και για έναν αγώνα μπαράζ που οδηγεί στην άνοδο στο Περιφερειακό, δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης.

martinos aio

Ο Μαρτίνος άλλωστε φόρεσε για πέντε συναπτά έτη τη φανέλα του Αιολικού, σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα της Μυτιλήνης αρχικά στη Δ' Εθνική και εν συνεχεία στη Γ' Εθνική, πιστός στη κυανόλευκη φανέλα την οποία τίμησε και με το παραπάνω με περισσότερες από 150 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

 

martinos sfam 1

To sportlesvos.gr τον εντόπισε στα γραφεία του ΣΦΑΜ

Όταν το 2007 αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την ομάδα, βίωσε έντονα συναισθήματα στα (παλιά πλέον) γραφεία του ΣΦΑΜ, χαμηλά στην Ηλία Βενέζη και κοντά στον "Ταρλά". Τα μέλη του Συνδέσμου τον είχαν αποχαιρετήσει με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Πέντε χρόνια αργότερα, ήρθε χθες η στιγμή, που τον υποδέχθηκαν ξανά αυτή τη φορά στα καινούρια τους γραφεία, στον ίδιο δρόμο, λίγο πιο ψηλά ωστόσο.

martinos libe

Εδω ο Γιάννης Μαρτίνος στην Εθνική Νέων με τον Λυμπερόπουλος

 

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολύμπου Αγιάσου με την Άνω Μερά, ο αγαπητός σε όλους ποδοσφαιριστής τον οποίο γνώρισαν οι Αιολικοί ως κεντρικό αμυντικό αλλά εξελίχθηκε σε μεσοεπιθετικό στην ομάδα της Μύκονου, πέρασε το κατώφλι του Συνδέσμου και συναντήθηκε για αρκετή ώρα με παλιούς του γνώριμους, ενώ φωτογραφήθηκε δίπλα στη δική του φανέλα, αυτή που χάρισε το 2007 στο Σύνδεσμο και η οποία βρίσκεται κρεμασμένη -δικαιωματικά- στους τοίχους και των νέων γραφείων...

martinos xalkidona 1

Εδω ο Γιάννης Μαρτίνος με την φανέλα της Χαλκιδώνας στην Β' Εθνική

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares