Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 10:57

Παίρνει Μπάγιτς και Κυριακίδη η Α.Ε. Μυκόνου – Ακολουθούν άλλες δυο μεταγραφές

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του φετινού της ρόστερ βρίσκεται η Α.Ε. Μυκόνου. Ήδη κάτοικοι στο νησί των ανέμων θεωρούνται οι Σερέπας, Ντουσάι αλλά και ο τερματοφύλακας Ηλίας Διαμαντής που ανακοινώθηκε επίσημα πριν λίγες μέρες.

Εκτός από αυτούς όμως στα σκαριά βρίσκονται άλλες τέσσερις μεταγραφές που αναμένεται να ολοκληρωθούν ως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Ένας εξ αυτών είναι ο Σέρβος Ντέγιαν Μπάγιτς.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός είχε αγωνιστεί και το 2015 στη Μύκονο ενώ η τους τελευταίους μήνες ανήκε στην ΟΦΚ Βελιγραδίου. Θεωρείται εξαιρετική περίπτωση αφού μπορεί να καλύψει και τις δυο πτέρυγες, καθώς χρησιμοποιεί με την ίδια ευκολία και τα δύο πόδια.

Σίγουρη θεωρείται και η προσθήκη του ιδιαίτερα έμπειρου Σάββα Κυριακίδη. Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής με προϋπηρεσία σε πολλές ομάδες πέρυσι αγωνίστηκε στον Νέστο Χρυσούπολης, είχε όμως έναν σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για πολλούς μήνες, επιπλέον της καραντίνας.

Θεωρείται πάντως μια πολύ καλή περίπτωση για την Α.Ε. Μυκόνου που σε δέκα μέρες θα πραγματοποιήσει την πρώτη της συνάντηση με τους διοικούντες της ομάδας να εκτιμούν ότι άπαντες θα δηλώσουν «παρών» στο πρώτο προσκλητήριο της 6ης Αυγούστου.

TSIOLIS KOUKAS

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares