Κυριακή, 06 Μαΐου 2012 22:50

Μπαράζ παίδων μεταξύ ΑΟ Πάρου – ΑΣ Ίου

paides-aop-ios-6-5-2012-1

Για τα μπαράζ που οδηγούν στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος παίδων 2011-2012, αναμετρήθηκαν σήμερα το απόγευμα ο ΑΟ Πάρου με τον ΑΣ Ίου.

bouzalakos-paides-termatofilakas-2012Ο ΑΟΠ ήταν ανώτερος αφού είχε την κατοχή την υπεροχή και κλασικές φάσεις αλλά δεν είχε γκολ… Από την άλλη ο ΑΣΙ, αρκέστηκε στις αντεπιθέσεις έχοντας καλή λειτουργιά στα χαφ αλλά και έναν απίθανο! πιτσιρικά στα γκολπόστ όπου απέκρουε ότι σουτ πήγαινε προς την εστία του, o 12χρονος Μπουζαλάκος...!.

Πλέον όλα είναι ανοιχτά στην ρεβάνς που θα γίνει στην Ίο πιθανότατα το άλλο σαββατοκύριακο.

 

Φάσεις 1ου ημιχρόνου

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Μπουρνελης έχασε πολύ καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ για την Ίο όταν βγήκε μόνος του στην αντεπίθεση από δεξιά όμως το σουτ που επιχείρησε εκτός της μεγάλης περιοχής πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Παντελαίου. Στο 12ο λεπτό ο Δεκαβάλας έβγαλε τετ α τετ τον Νίκα όμως το πλασέ του τελευταίου βρήκε το δοκάρι του Μπουζαλάκου. 5 λεπτά αργότερα ο Βιάζης προσπάθησε να νικήσει τον πορτιέρο της Ίου όμως αυτός επέκρουσε σταθερά το πλασέ του αντιπαριώτη επιθετικού του ΑΟΠ. Ο ΑΟΠ δεν σταμάτησε να σφυροκοπεί την εστία της Ίου όπως και στο 17 ο Βιάζης και πάλι πλάσαρε τον Μπουζαλάκο όμως ο τερματοφύλακας της Ίου εδιοξε σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα ο Νίκας από αριστερά έβγαλε μπαλιά στον Κρουσταλάκη όμως το πλασέ του παριανού επιθετικού πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 22ο λεπτό και πάλι ο Νίκας που ήταν από τους πιο δραστήριους του ΑΟΠ, βγαίνει μόνος του με τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του ΑΣΙ. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου (34ο), ο Μπουρνέλης πέρασε στην αντεπίθεση από τα αριστερά αλλά το δυνατό σουτ που έκανε πέρασα πάνω από τα δοκάρια του Παντελαίου.

paides-aop-ios-6-5-2012-2

Φάσεις 2ου ημιχρόνου

paros-dolkas-epiplaΤο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξίσου συναρπαστικό με αρκετές φάσεις, κυρίως από τους παριανούς όπως αυτή του 50ου λεπτού όταν ο Νίκας πέρασε μόνος του από αριστερά μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από τον ΜπουΖαλάκο, στο 55ο λεπτό ο Κρουσταλάκης βγήκε στην κόντρα αλλά το σουτ του κατέληξε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της Ίου. Ένα λεπτό αργότερα ο Κρουσταλάκης και πάλι καθώς έβγαινε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα της Ίου, ανατράπηκε από τον Μονογιό Μ-Ε ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του κ. Κουζούμη, σαν τελευταίος παίκτης, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Στο 59ο λεπτό ο Νίκας βγήκε μόνος του από δεξιά, προσπάθησε να πλασάρει τον Μπουζαλάκο όμως ο πιτσιρικάς πορτιέρο μπλόκαρε σε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα πανομοιότυπη φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές, αυτή την φορά ο Μπουζαλάκος απέκρουσε σταθερά. Στο 65ο λεπτό ο Νίκας και πάλι νικήθηκε από τον Μπουζαλάκο όπως και στην τελευταία κλασική φάση του 68ο λεπτού όπου πάλι το πλασέ του Νίκα μπλόκαρε ο Νιότης πορτιέρο.

paides-aop-ios-6-5-2012-3

paros-vacations-1Πλέον η ρεβάνς όπως προείπαμε, είναι ανοιχτή και όλα θα κριθούν στην Ίο. Ο νικητής της 2ης αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό που πιθανότατα θα γίνει στην Μύκονο την ομάδα του ΑΟ Μυκόνου.

Θα ήθελα να αναφερθώ και στον άρχοντα του αγώνα τον κ. Γιάννη Κουζούμη που για άλλη μια φορά απέδειξε ότι είναι αν όχι ο κορυφαίος, ένας από τους κορυφαίους κυκλαδίτες διαιτητές. Με μοντέρνα νοοτροπία για την διαιτησία, όπου βοηθάει συνεχώς τα νέα παιδιά να καταλάβουν τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου αλλά και το βασικότερο… πάντα κοντά στις φάσεις αφού η αθλητική του σωματοδομή τον βοηθάει σε αυτό! συγκριτικά με κάποιους άλλους συναδέλφους του που παρά την προχωρημένη ηλικία τους, έχουν και τα κιλάκια τους...!

ΑΟ Πάρου: (Καζακίδης Θ.) Παντελαίος, Σιέττος, Σταθερός, Τσαντάνης, Σάμιος, Καλόγηρος, Σκιαδάς, Κρουσταλάκης, Βιάζης, Νίκας, Δεκαβάλας.

Αλλαγές: Φρατζεσκάκης, Γιουρτζίδης, Πρίφτης, Λάμπρου, Πάσσος, Μαριάνος.

ΑΣ Ίου: (Ντανάκς Γ.) Μπουζαλάκος Σ., Λούβαρης, Μπουζαλάκος Ν., Καρράς, Μονογιός Μ-Ε., Νικηφόρος, Πολύδωρας, Μονογιός Ν-Κ., Μπουρνέλης, Κωστόπουλος, Γιαννόπουλος.

Αλλαγές: Δράκος Α-Χ., Καραπούλιος, Δράκος Κ.

Όποιος επιθυμεί να λάβει όλες (180) τις φωτογραφίες του αγώνα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

paides-aop-ios-6-5-2012-4

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares