Κυριακή, 06 Μαΐου 2012 02:36

Η 1η μέρα στο πρωτάθλημα των ακαδημιών Πάρου

1o akadimion parou aop-nireas u7-1

Σήμερα ξεκίνησε το πρωτάθλημα ακαδημιών της Πάρου που ως γνωστών συμμετέχουν 5 σύλλογοι με 16 ομάδες σε 4 κατηγορίες.

Τα σημερινά αποτελέσματα έχουν ως εξής: paros-ATOU 2 ME THL

Στην κατηγορία under 7 o Nηρέας νίκησε με 5-3 τον ΑΟΠ με 4 γκολ του Ταντάνη και ένα του Πετρόπουλου ενώ για τον ΑΟΠ σκόραραν οι Τσώλης 2 γκολ και 1 ο Νικολάου.

ΑΟΠ: (Φραντζής Εμ.) Κουτσαυτακης, Σιδερής, Μανταλοβας, Πρέκας, Τσώλης, Νικολάου Α., Νικολάου Χ., Ακάλεστος Δ. Σιφναίος.

Νηρέας: (Παπαδάκης Μ.) Μπαφίτης, Ταντάνης, Κολυδάς, Δαβερώνας, Σιφναίος, Κεφάλας, Πετρόπουλος, Καπατσούλιας, Σαμρας, Κεφαλας Μ., Σπανός.

 

Στην κατηγορία under 9 o AOΠ νίκησε με 2-1 τον Νηρέα. Σκόρερ ο Μανιώτης και τα δυο για τον ΑΟΠ ενώ για τον Νηρέα ο Σιμόπουλος. Στο αλλά ματς ο Μαρπησσαϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος με τον ΠΑΟ Πάρου και σκορ 3-3.

1o akadimion parou gonis

Στην κατηγορία under 11 o AO Πάρου νίκησε με 5-1 τον Νηρέα. Τα γκολ για του γηπεδούχους σημείωσαν οι Σαρρής 2 και από ένα ο Τσόκα, Καραφυλάκης και Huska. Για τον Νηρέα σκόραρε ο Πριερτζοβάνης.paros-vacations-1

ΑΟΠ: (Φραντζής Εμ) Λουκής Σ., Λουκής Β., Gloka G., Κουτσαφτακης, Σαρρής, Πολυχρονόπουλος, Νικολακόπουλος, Huska, Παππάς, Καραφυλλάκης.

Νηρέας: (Παπαδάκης Μιχ.) Αρκουλής, Πιερτζοβάνης, Νίνος, Reukaj, Χριστόφορος, Denvosadze, Καραχάλιος, Μπάλιος, Ζουμής, Vrapi, Σπανόπουλος, Ρούσσος, Σινιορι, Τσιτινίδης, Κουτσαυτάκης.

 

Στην κατηγορία των under 13  o ΑΟΠ νίκησε τον Νηρέα με 5-3. Οι σκόρερ για του νικητές ήταν οι Φρατζεσκάκης 2 γκολ και από ένα οι Ντόμρης, Νταουτλάρι και Αργελας. Για τον Νηρέα σκόραραν οι Γιάννος 2 γκολ και ο Κορτιάνος 1.

ΑΟΠ (Καζακίδης Θ): Λάμπρου, Σκιαδάς Σ., Σκιαδάς Γ., Ντόμπρης, Σαρρής, Ζισημόπουλος, Αργελας, Νταουτλαρι, Δραγατης, Κούκος, Μπράχα, Μοστράτος, Φρατζεσκάκης.

Νηρέας (Παπαδακης Μ.): Μαλαματένιος, Σαρηκώστας, Καραχάλιος, Τσουκε, Μουρκας, Gjegi, Κορτιάνος, Ρούσσος, Γιάννος, Αρκουλής, Λουκαϊδης, Αλιπράντης.

1o akadimion parou aop-nireas u7-3

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ> ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ> ΝΕΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ> ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΡΟΥ

Αλλά και την βαθμολογία ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ> ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ> ΝΕΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ> ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΡΟΥ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares