Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012 00:10

Καθάρισε σε ένα ημίχρονο ο ΑΟΠ το Φιλώτι

aop-filoti-22-4-2012-0

Σε ένα παιχνίδι που δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ο ΑΟ Πάρου νίκησε τον ΑΜΣ Φιλωτίου με 4-1. Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 8 το απόγευμα και ο κόσμος στις κερκίδες ήταν λιγοστός.

paros-la piazza ka8etoΤο παιχνίδι στο πρώτο τέταρτο των πρώτων 45 λεπτών παιζόταν κυρίως στο κέντρο, μέχρι που το Φιλώτι στο 13' βγήκε στην αντεπίθεση αλλά ο Καράι Β. σούταρε άουτ.paros-ATOU 2 ME THL

Από εκείνο το σημείο οι Παριανοί αφυπνίστηκαν και άρχισαν να πιέζουν το Βασιλάκη. Στο 16' από μια επίθεση που ξεκίνησε από το Γιουρτζίδη, η μπάλα έφτασε στον Αρκουλή ο οποίος μέσα από την περιοχή και αριστερά, κοντά στη γραμμή του άουτ έβγαλε τη σέντρα και ο Καραγκούνης με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 20' ο Δέτσης γύρισε τη μπάλα προς το Βασιλάκη, ο οποίος όμως δεν κινήθηκε προς αυτήν, ο Αρκουλής την έκλεψε, τον ντρίμπλαρε και πλάσαρε για το 2-0. Στο 29' ο Ψαρράς σούταρε, όμως ο Νίκας μπλόκαρε σταθερά.

Στην επόμενη φάση ο ΑΟΠ έφτασε κοντά στο 3-0, όμως ο Βασιλάκης έβγαλε σε κόρνερ το ανάποδο ψαλίδι του Αρκουλή.

Το γκολ ήρθε όταν μετά από την εκτέλεση, η μπάλα πήγε στο Μπάλιο, ο οποίος πήγε να γεμίσει, η μπάλα κατέληξε όμως στα δίχτυα. paros-PIZZALICIOUS

Ο Αρκουλής στο 41' σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, όταν με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 4-0. Ο Καράι Β. στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, μετά από μπαλιά του Βασαλάκη, μπήκε από δεξιά στην περιοχή και με σουτ έκανε το 4-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του ΑΟΠ φόρεσαν λευκές μπλούζες αντί των γαλάζιων. Ο Αρκουλής παραλίγο να σημειώσει και τρίτο γκολ, όταν από κόρνερ έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα χέρια του Βασιλάκη στο 49'.

Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία για γκολ της ομάδας της Πάρου, παρότι κυκλοφορούσε τη μπάλα πολύ καλά. Όμως και οι Ναξιώτες κινήθηκαν στο ίδιο μοτίβο, κάνοντας τρεις μόλις ευκαιρίες να κλείσουν την ψαλίδα.

Η καλύτερη ήταν στο 66' όταν έπειτα από διώξιμο της άμυνας τους, η μπάλα πήγε μπροστά, όπου βρέθηκαν 4 παίκτες του Φιλωτίου με 2 του ΑΟΠ, όμως οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να χάσουν το γκολ, στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 84' ο Νίκας έδιωξε τη μπάλα σε αναμπουμπούλα στην περιοχή του και το παιχνίδι έκλεισε με σουτ του Βασιλάκη Μ.Κ. που κατέληξε άουτ.

Πολύ καλή η διαιτησία του Ι. Κουζούμη και των δυο βοηθών Ψαρρά και Βαν Άακεν. Από το Φιλώτι ο μόνος που διασώθηκε με κάποιες ενέργειες, ήταν ο Βασίλης Καράι. Από τον ΑΟΠ ξεχώρισαν ο Αρκουλής, ο Καραγκούνης, ο Δαφερέρας και ο Μουράϊ.

Ο ΑΟ Πάρου, πλέον είναι μόνος του στην 6η θέση με 16 βαθμούς ενώ το Φιλώτι παραμένει ουραγός με μόλις 3 βαθμούς.

Την επόμενη Κυριακή ο ΑΟ Πάρου θα ταξιδέψει στην Μήλο για να αγωνιστεί με τον τοπικό Παμμηλιακό ενώ το Φιλώτι θα εκτίσει το ρεπό του.paros-vacations-1

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Λάπη) : Νίκας, Αρκουλής (83' λ.τρ. Ξένος), Βαρθακούρης (61' Κρώνης), Γιουρτζίδης, Δαφερέρας, Καζακίδης (46' Άσκο), Μουλάς, Μουράι, Τσόκα, Καραγκούνης, Μπάλιος.

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ (Ψάρρας) : Βασιλάκης Μ., Δέτσης (58' Τσάφος), Λιοφάγος, Προμπονάς (40' Βασιλάκης Μ.Κ.), Μουστάκης Ν., Βασιλάκης Π., Καράι Ε. (75' Καράι Σ.), Μουστάκης Α., Ευριπιώτης, Βασαλάκης, Ψάρρας

-Ακολουθούν Φάσεις και γκολ από τον αγώνα.

paros-santorineos-1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares