Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012 00:31

Πέρασε και το εμπόδιο το Νηρέα και βαδίζει για τα μπαράζ

anw-mera-anw syros 2-10-2011-1

Σήμερα το πρωί η Πρωτοπόρος Άνω Μερα φιλοξένησε τον ΑΜΕΣ Νηρέα στα πλαίσια της θεωρητικά προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος για την ομάδα της Μυκόνου καθώς απομένει ένας αγώνας και το ρεπό της.

paros-la piazza2Θεωρητικά αφού η Άνω Σύρος που ακολουθεί έχει 2 παιχνίδια λιγότερα (Με Παμμηλιακό και Πανθηραϊκό).

Όπως και να χει σε ένα καλοκαιρινό μεσημέρι με υψηλές θερμοκρασίες , η Άνω Μερα καλέστηκε να ξεπεράσει το όποιο άγχος και την αγωνιστικότητα της αντίπαλης ομάδας φτάνοντας στην νίκη η οποία θα διατηρούσε στο ακέραιο τις ελπίδες για κατάκτηση του πρωταθλήματος και συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου. paros-ATOU 2 ME THL

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο που ήταν στα ρηχά νερά όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν μονόλογος των γηπεδούχων.

Στο 17ο ο Κουκάς πλάσαρε μέσα από την περιοχή για να απομακρύνει ο τερματοφύλακας του Νηρέα, στο 20ο ο ίδιος παίκτης έπιασε τρομερό σουτ με το αριστερό έξω από την μεγάλη περιοχή με τον νεαρό τερματοφύλακα να λέει όχι διώχνοντας σε κόρνερ.

paros-vacations-1Στο 23ο ο Μαρτίνος εκτέλεσε απευθείας φάουλ που απέκρουσε ο Καρποδίνης, στο 30ο και 33ο απανωτά σουτ από Μπούρμπουλα (που μπήκε αλλαγή στην θέση του Ασημομυτη Ν. που τραυματίστηκε) και του Θεοχάρη προσέκρουσαν στους αμυντικούς και στο 38ο οι Μυκονιάτες άνοιξαν το σκορ.

Σε κόρνερ από αριστερά που εκτέλεσε ο Ψυχράμης, ο Μαρτίνος πήρε την κεφαλιά ο Καρποδίνης έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με τα ακροδάχτυλα και ο επερχόμενος Κατρατζόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Το ημίχρονο τελείωσε με 2 ακομα ευκαιρίες της Άνω Μερας με τον Ασημομυτη Α. με μακρινό σουτ και τον Μπουρμπουλα να αποτυγχανει για λίγα εκατοστά σε προβολή.

paros-la piazza ka8etoΤο 2ο ημίχρονο

paros-PIZZALICIOUS

Στο δεύτερο ημίχρονο καταιγισμός ευκαιριών από την Άνω Μερά. Βοήθησε η προσωρινή ισοφάριση του Νηρέα με τον Πραμάτια Δ. όταν σε εκτέλεση φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο τοίχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Αγγελίδη που παρά την προσπάθεια του δεν μπόρεσε να απομακρύνει.

Από το 54ο εως το 76ο που σκόραρε η Ανω Μερά μέτρησε ούτε λίγο ούτε πολύ τουλάχιστον 8 ευκαιρίες για γκόλ.

4 φορές απέτυχαν οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να εκτελέσουν από κοντά σε ισάριθμα κόρνερ βρισκόμενοι σε εξαιρετικές θέσεις.

Στο 60ο λεπτό μετα από προσπάθεια και γυρισμα του Θεοχάρη ο Μπουρμπουλας σχεδόν εξ επαφής έστειλε την μπάλα λίγο αουτ.

Ο Γάτσος ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 68ο σε δυο περιπτώσεις τετ α τετ με τον τερματοφύλακα (την πρώτη απέτυχε να βρει την μπάλα και την δεύτερη πέρασε και το τέρμα για να σουτάρει παράλληλα στην εστία και αουτ).

Ο ίδιος παίκτης σουταρε ψηλά από πλεονεκτική θέση και στο 76ο ο Θεοχάρης διπλασίασε τα τερματα της ομάδας του όταν μετά από κάθετη πάσα βρέθηκε μέσα αριστερά και με δύσκολο πλασέ στην αντίθετη γωνία εγραψε το 2-1.

Από κει και πέρα όλα απλουστεύτηκαν.

Ο Μαρτίνος στο 80ο με απευθείας χτύπημα φαουλ έξω από την περιοχή έκανε το 3-1 και το σκορ έκλεισε με τον Γάτσο να κλείνει το σκόρ αφου πέρασε και τον Καρποδίνη και αφού έχασε άλλη μια ευκαιρία να χριστεί σκόρερ.

Εύκολη όσο και καλή ήταν η διαιτησία των κ.κ. Δεσύπρη, Σουλτάνη και Μενδρινού.

Η Άνω Μερά την επόμενη αγωνιστική (βάσει αρχικού προγράμματος πάει στον Παγο και με νίκη σφραγίζει τον τίτλο) ενώ ο Νηρέας κάνει το ρεπό του.

Ανω Μερα: Αγγελίδης, Τόσκα , Ονουφέρκο, Κατρατζόπουλος, Κεραμιδάς, Ασημομυτης Α., Μαρτίνος Γ. , Ψυχράμης Β., Θεοχάρης Β., Κουκάς Ζ. (Κουκάς Μ. 80ο), Ασημομύτης Ν. (Μπουρμπούλας Ν. 6ο – Γάτσος Δ. 68ο)

Ελαιοχρωματισμοί

Βασίλης Ψυχράμης

Μύκονος Κιν. 6940696616

Νηρέας : Καρποδίνης, Geborys (Τσιγωνιας 63ο), Τetla, Δελημπαλταδάκης, Μπαρμπαρήγος, Ρούσσος, Κρητικός ( Μινγκο 89ο), Πραματιάς, Metaj, Haxhiga (Αλιπραντης 85ο), Παπαδάκης

Αξίζει να σημειωθεί πάντως η παρουσία του νεαρού τερματοφύλακα Καρποδίνη ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος των φιλοξενούμενων. Άποψη μας είναι ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος τα θετικά πρέπει να καταγράφονται.

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares