Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 20:44

Ατρόμητος Χιλιομοδίου: Σε γενική συνέλευση με θέμα συμμετοχή ή πρωτοδικείο

Η κατάσταση στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη όσον αφορά το θέμα της επανέναρξης και τη συμμετοχή της ομάδας σε μία διαδικασία για την οποία δεν συμφωνεί.

Η ομάδα με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι υπάρχει μεγάλος προβληματισμός αφού διαφωνεί με το πλάνο της εκκίνησης.

Για το λόγο αυτό, το ΔΣ συγκαλεί άμεσα Γενική Συνέλευση, που θα γίνει διαδικτυακά και αν δεν βρεθεί βιώσιμη λύση, τότε αυτό θα είναι το τελευταίο βήμα πριν την παράδοση της ομάδας στο Πρωτοδικείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση πλειοψηφίας μελών ΔΣ Ατρομητου. Ύστερα από τις απίστευτες παλινωδίες στο θέμα επανέναρξης της Γ Εθνικής η κατάσταση στην ομάδα μας είναι κρίσιμη. Μας έκλεισαν με 500 κρούσματα και ύστερα από 5 σχεδόν μήνες καλούμαστε να ξεκινήσουμε απ το μηδέν με το επιδημιολογικο φορτίο στο κόκκινο και με πολλά καταστήματα κλειστά.

Με δεδομένη την αδυναμία του παρόντος ΔΣ αλλα και τη διαφωνία της πλειοψηφίας των μελων στο πλάνο επανεναρξης που παρουσιάστηκε από τους αρμόδιους για τον σχεδιασμο της Ομάδας καλούμε τα μέλη του Συλλόγου σε ΑΜΕΣΗ έκτακτη γ. Συνέλευση προκειμένου να παρθεί μια συλλογική απόφαση.

Αυτό θα είναι ένα ύστατο βήμα πριν τις παραιτήσεις μας και την παράδοση της ομάδας στο Πρωτοδικειο. Για τον χρόνο της διαδικτυακης συνάντησης θα ειδοποιηθούν τα μέλη με γραπτό μήνυμα. Έχουμε όλοι χρέος να προασπισουμε την ιστορία του Ατρομητου, και υποχρέωση απέναντι στον Δήμο Κορινθίων, στην περιφέρεια Πελοποννήσου και στους χορηγούς μας που στήριξαν την προσπάθεια μας στην αρχή της χρονιάς.

Τάσος Δράκος (Γ. Γραμμ.) - Παναγιώτης Δράκος (Ειδ. . Γραμμ.) - Μεξιας Κων. (Ταμιας Β.) - Λουκος Κων. (Γεν. Αρχ.) - Γιοκαρης Ηλίας (Γεν. Αρχ.) - Ροντζωκος Παν. (υπευθ. Ακαδημιών).

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares