Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 13:35

"Τα Δελφίνια" αποχαιρετούν τον Τάκη Κανελλόπουλο

Σύλλογος Παλαιμάχων Υδατοσφαιριστών - Κολυμβητών Σύρου "Τα Δελφίνια" στέλνει με το ύστατο χαίρε στον προπονητή Τάκη Κανελλόπουλο.

154611929 3726701420778726 8643068844624726222 n

Σύλλογος Παλαιμάχων Υδατοσφαιριστών - Κολυμβητών Σύρου "Τα Δελφίνια"

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ . ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΔΑΣΚΑΛΕ .

Ο Προπονητής πόλο Τάκης Κανελλόπουλος, που αναχώρησε χτες για την γειτονιά των αγγέλων, από νεαρός συνδέθηκε με την Σύρο, αφού η σύζυγός του είναι από την Βάρη .

Η πρώτη επαφή με το πόλο της Σύρου έγινε το 1974, όταν ο ΝΟΣ συμμετέχοντας στην Γ' Εθνική αντιμετώπισε, στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας, τον ΜΕΔΕΩΝΑ, Προπονητής και παίκτης του οποίου ήταν ο Τάκης Κανελλόπουλος .

Στη συνέχεια μας επισκεπτόταν κάθε χρόνο, που ερχόταν για διακοπές στην Σύρο . Το 1981, όταν διαπιστώθηκε ότι η Ομάδα Πόλο του ΝΟΣ είχε ιδιαίτερη δυναμική, με προοπτική ανόδου στην Β' Εθνική, η Διοίκηση του Ομίλου αποφάσισε να επενδύσει στην εμπειρία και τις ικανότητες του Τάκη και ένα μήνα πριν τους αγώνες του ανέθεσε τις τύχες της Ομάδας, με βοηθό τον μέχρι τότε Προπονητή Δημήτρη Γρυπάρη.

Το αποτέλεσμα γνωστό, αήττητη άνοδος στην Β' Εθνική, στον Όμιλο της Θεσσαλονίκης, η μοναδική Ομάδα που προπονούταν στην θάλασσα . Στον ΝΟ Σύρου επανέρχεται το 2002, όταν και εγκαθίσταται μόνιμα στη Σύρο, με την έναρξη λειτουργίας του Κολυμβητηρίου και αναλαμβάνει την δημιουργία και οργάνωση όλων των Τμημάτων Πόλο, με βάση τα νέα δεδομένα, κάτι για το οποίο εργάστηκε πολλά χρόνια και το έφερε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία, αφού ο ΝΟΣ είχε πλέον Ομάδες από Προπαιδικά έως Γυναικείες .

Ο Τάκης είχε μακρόχρονη πορεία σαν Προπονητής Πόλο, εργαζόμενος σχεδόν σε όλες τις μεγάλες Ομάδες και κυρίως στα Τμήματα υποδομής, αποκτώντας εξειδίκευση στην δημιουργία Ομάδων αγοριών και κοριτσιών, καθώς και στην ανάδειξη ταλέντων . Η λατρεία του για το Πόλο ήταν παροιμιώδης και η απώλειά του είναι σημαντική για όλους μας και κυρίως για την οικογένειά του, που πάντοτε ήταν δίπλα του. Φίλε Τάκη θα είσαι πάντοτε στο μυαλό και την ψυχή μας . Καλό σου ταξίδι . Σύρος 26-2-2021 Γιάννης Σιγάλας Πρόεδρος ΣΥΠΥΚΟΣ "ΔΕΛΦΙΝΙΑ"

Κατηγορία ΠΟΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares