Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012 15:44

Σταθερά πρώτος, 3-1 τον ΑΟΠ (vds)

ano-mera-ao parou-19-2-2012-1

Σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Άνω Μεράς η γηπεδούχος ομάδα αντιμετώπισε τον Α.Ο. Πάρου με σκοπό να διατηρήσει την διαφορά των 4 βαθμών από την Θύελλα Καμαρίου που νίκησε χτες και είχε πλησιάσει στον βαθμό.

William Hill Sports Σε μια ανοιξιάτικη μέρα με βαρύ αγωνιστικό χώρο ( λόγω της βραδινής βροχής που προηγήθηκε ) η ομάδα της Πάρου μπήκε πιο "αφυπνισμένη" στον αγωνιστικό χώρο όταν ο Τσόκα κέρδισε μια κόντρα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και τελείωσε την φάση με επιτυχημένο πλασέ στην αριστερή γωνία του Αγγελίδη γράφοντας το 0-1. Από κείνο το σημείο και μετά , η Άνω Μερα προσπάθησε να διαχειριστεί το άγχος, πράγμα που κατάφερε περίπου στα μισά του ημιχρόνου παίρνοντας την πρωτοβουλία χωρίς πάντως να δημιουργήσει κλασσική ευκαιρία.

Στο 9ο ζήτησε πέναλτι που δεν πήρε αλλά στο 28ο και σε ανατροπή του Γάτσου ο διαιτητής καταλόγισε την εσχάτη των ποινών. Ο σπεσιαλίστας Μαρτίνος ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο τερματοφύλακας της Πάρου έκανε εξαιρετική επέμβαση και έβγαλε την μπάλα κόρνερ. Η Άνω Μερα ανέβασε την πίεση της και στο 42ο Αbdoul ( μεταγραφή του Γενάρη ) πήρε την μπάλα ανάμεσα σε σέντρα και μεγάλη περιοχή και αφού πρώτα εξουδ  ετέρωσε δυο αμυντικούς με παλικαρίσια ενέργεια, έφτασε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Πάρου Χαριστό, από τον οποίο και ανατράπηκε. Δεύτερος καταλογισμός πέναλτι και αυτή την φορά ο Μαρτίνος έστειλε στην αντίθετη γωνία την μπάλα, ισοφαρίζοντας πριν βγει το ημίχρονο.

ano-mera-ao parou-19-2-2012-2

Στο δεύτερο η Άνω Μερά προσπάθησε για την ανατροπή αλλά ήταν ουσιαστικά επικίνδυνη από το 55ο και μετά. Στο 65ο ο Θεοχάρης με ωραία ενέργεια φτάνει στην γραWilliam Hill Sportsμμή του άουτ, γυρνάει την σέντρα και ο Abdoul στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά βάζει μπροστά τους Μυκονιάτες με 2-1. Καλύτερη η Άνω Μερα κατάφερε στο 85ο να κάνει το 3-1 με τον Κουκα Ζαννή που είχε μπει αλλαγή στο 70ο λεπτό, μετά από ασίστ του Μαρτίνου και επιτυχημένο πλασέ.

Ευκαιρίες άξιες αναφοράς ήταν σουτ του Γάτσου έξω από την περιοχή που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Χαριστός, τετ α τετ του Ασημομυτη Α. που από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε έξω, σουτ μέσα από την περιοχή των Κουκα και Ασημονυτη Ν. μέσα σε 3 λεπτά, λίγο πριν διαμορφωθεί το τελικό σκορ. Καλύτερη η Άνω Μερα πήρε δίκαια την νίκη παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα.

Ο Α.Ο. Πάρου έδειξε ότι είναι υπολογίσιμη ομάδα παίζοντας πολύ καλά την κόντρα.

 

 

ano-mera-ao parou-19-2-2012-3


Καλή η διαιτησία του κ.Σουλτάνη και των βοηθών του

ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑ: (ΤΖΙΩΒΑΣ Ν.) AΓΓΕΛΙΔΗΣ, ΤΟΣΚΑ, ΟΝΟΥΦΕΡΚΟ, ΚΑΤΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ, ΓΑΤΣΟΣ, ΜΑΡΤΙΝΟΣ, ΨΥΧΡΑΜΗΣ, ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ Α. , ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ABDOUL, ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ Ν., ΜΟΝΟΓΥΙΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ, ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΑΣ, ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ Λ., ΚΟΥΚΑΣ Ζ., ΛΥΚΟΥΡΗΣ Ν.

Για την Άνω Μερα Ασημομυτης Ν. αντι Ψυχράμη (λόγω τραυματισμού) στο 46ο, Κουκάς Ζ. αντι Θεοχάρη στο 70ο και Μπούρμπουλας αντί Μαρτίνου στο 87ο.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: (ΕΡΡΙΚΟΣ Α.) ΧΑΡΙΣΤΟΣ, ΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΜΠΑΛΙΟΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, ΜΟΥΡΑΪ, ΜΟΥΛΑΣ, ΑΣΚΟ, ΚΡΩΝΗΣ, ΤΣΟΚΑ, ΜΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ.
ΞΕΝΟΣ, ΝΙΚΑΣ Ι., ΝΙΚΑΣ Δ., ΨΑΡΡΑΣ.


*Πρέπει να συμπληρώσω ότι καλώς ή κακώς μεταφέρω και την προσωπική μου άποψη για το παιχνίδι. Οποιαδήποτε ένσταση είναι δίκαια αφού υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι να βλέπεις και να σχολιάζεις το ποδόσφαιρο.

Επιμέλεια: Βασίλης Ψυχράμης

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares