Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012 16:27

Κατά(ΣΤΡ)οφική ήττα!!!

FILOTI-PANTHIRAIKOS.630

Ψυχωμένο και μεταμορφωμένο το Φιλώτι κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, κερδίζοντας τον Πανθηραϊκό με 1-0 και «ψαλιδίζοντας» της ελπίδες των Σαντορινιών, για τη συμμετοχή τους, στα μπαράζ ανόδου της Δ΄ Εθνικής.

William Hill Sports Οι ''Κυανέρυθροι'' της Νάξου με ηγέτη τον Βασαλάκη και κορυφαίους τους Ντάσιο, Κατσουρό και Πολυκρέτη, κατάφεραν να νικήσουν μια θεωρητικά καλύτερη ομάδα από αυτούς, τον Πανθηραϊκό, ο οποίος με πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη προσπαθούσε να απειλήσει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα βασιζόμενος αποκλειστικά στο ταλέντο κάποιων ποδοσφαιριστών του, όπως τον Πέκα και τον Στεφανάκη, οι οποίοι όμως βρήκαν σήμερα μπροστά τους τον «τοίχο» των Πολυκρέτη-Κατσουρού.

1-1   στα δοκάρια

Μπορεί το ματς να κερδήθηκε τελικά από τον ΑΜΣ Φιλωτίου, αλλά έληξε ισόπαλο 1-1 στα δοκάρια, με τον «μοιραίο» και πάλι Ευριπιώτη στο δεύτερο μέρος, σχεδόν εξ΄ επαφής να σημαδεύει το δοκάρι του Ξαγοράρη, ο οποίος λίγο μετά και αυτός με την σειρά του σημάδεψε την οριζόντια δοκό του Πολυκρέτη σε πέναλτι που κέρδισε ο Στεφανάκης και εκτέλεσε για λογαριασμό του Πανθηραϊκου.

Ματς του γκολ

Οι έξι (6) κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι (4 Φιλώτι-2 Πανθηραϊκός), μάλλον είναι λίγες για ένα ματς που χαρακτηρίστηκε από την δύναμη και το πάθος του (πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια). Πάντως από νωρίς ο αγώνας έδειχνε ότι θα «γείρει» τελικά σε όποιον πετύχει πρώτος γκολ. Μάλιστα μια-δυο σημαντικές αποκρούσεις το Πολυκρέτη σε καίρια σημεία του αγώνα εξανέμιζαν σιγα-σιγα την υπομονή των φιλοξενούμενων και αναπτέρωναν από την άλλη το ηθικό των γηπεδούχων, οι οποίοι πλέον έβλεπαν ότι αν κατάφερναν να σκοράρουν, ίσως η πρώτη φετινή νίκη θα ήταν γεγονός. Και όντως τελικά έτσι έγινε στο 87΄, όπου ο Ψαρράς επιχειρεί βαθύ γέμισμα από πίσω με τους Ευριπιώτη και Στρατούρη να βγαίνουν 2 με 1 και τον τελευταίο να παίρνει την μπάλα και με άψογο πλασέ να κάνει το τελικό 1-0 για τον ΑΜΣ Φιλωτίου.

Κατήφεια και χαρά

Η απογοήτευση ήταν χαραγμένη στο πρόσωπο του Γιάννη Φουστέρη (προπονητή Πανθηραϊκου) και γενικότερα ολόκληρης της αποστολής του Πανθηραϊκού μετά το τέλος του αγώνα, καθώς αυτή η ήττα φέρνει τον Πανθηραϊκό ακόμα πιο μακριά από την επίτευξη των φετινών του στόχων. Ενδεικτικό της απογοήτευσης είναι ότι κανένα μέλος από την αποστολή της Σαντορινιάς ομάδας δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, μετά το τέλος του αγώνα. Από την άλλη πλευρά τα χαμόγελα επέστρεψαν και πάλι στο στρατόπεδο των Φιλωτιτών, οι οποίοι δεν σταματούν να είναι αισιόδοξοι για την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας τους αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς όπως τονίζουν η φετινή πορεία της ομάδας δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την ποιότητα και την οργάνωση που υπάρχει στο σωματείο.

Αξίζει να σημειωθεί

  • Ο ΑΜΣ Φιλωτίου έκανε την πρώτη του νίκη μετά από εννέα (9) Μήνες, νικώντας και τότε (εντός έδρας) στα μπαράζ ανόδου τον Α.Ο Πάγου με 2-1.

 

  • Στο γήπεδο του Αγερσανίου βρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Γιάννης Σιγάλας και ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Γιώργος Χωριανόπουλος.

Συνθέσεις

Α.Μ.Σ.Φιλωτίου (Ψαρρας): Πολυκρετης, Μουστακης Ν., Προμπονας (93΄ Μουστακης), Ψαρρας Σ., Κατσουρος, Σφυροερας (65’ Στρατουρης), Ντασιος, Μουστακης Α. (43΄Λιοφαγος), Ευριπιωτης, Βασαλακης, Ψαρρας Β.

Τσακωνιατης, Βασιλακης Π, Βασιλακης , Κωτσος.

ΑΟ Πανθηραϊκός (Φουστερης): Ξαγοραρης, Κουλολι, Νομικος, Μυλωνας, Γιαννακοπουλος, Βεναγκρ, Παναγιωτιδης, Στεφανακης(85΄Νομικος Μ), Δακουτος, Μηνδρινος, Πεκα.

Αρβανιτης, Δερμιτζης, Λυγνος, Ορφανος.

Καλή η διαιτησία των: Δρόσου, Δεσύπρη, Βαν Αακεν

Ακολουθούν γκολ, φωτογραφίες και δηλώσεις

FILOTI-PANTHIRAIKOS

 


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares