Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2012 15:28

Άνετα με 4-0 ο Πύργος τον Καρτεράδο (vds)

karterados-pyrgos-0-5-2-2012

Με πρωταγωνιστές τους Σόλωνα Φύτρο και Κlaidi Agaraj ο ΑΟ Πύργου πήρε ακόμα ένα τρίποντο και φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.


Η ομάδα του κ. Λευτέρη Τζούρου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με το καλημέρα ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Πύργου Σόλωνας Φύτρος έδωσε το προβάδισμα με 2 γκολ.
Το πρώτο μόλις στο 3ο λεπτό με κοντινό πλασέ και το 2-0 τρία λεπτά αργότερα με δυνατό σουτ μέσα από τη περιοχή.

Μετά από ένα τέταρτο πήρε σειρά ο Αgaraj για να αρχίσει να σκοράρει, έτσι στο 21ο λεπτό και μετά από λάθος έξοδο του τερματοφύλακα του Καρτεράδου Σορώτου, ο Agaraj με πλασέ έκανε εύκολα το 0-3.

karterados-pyrgos-1-5-2-2012
Ο Καρτεράδος προσπάθησε να αντιδράσει και 2 λεπτά αργότερα είχε δοκάρι όταν ο Κωλέτσης έβγαλε του Κουντούρη μέσα στη περιοχή και τον Καραμολέγκο σχεδόν εξουδετερωμένο.
Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο Δεύτερο μισό το μοναδικό γκολ που σημειώθηκε ήταν αυτό στο 56ο λεπτό από τον Agaraj, όταν από όμορφη ενέργεια και πάσα του Νομικού βρήκε αμαρκάριστο τον επιθετικό του Πύργου ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Σορώτο.
Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι για τον κ. Κωνσταντόπουλο στο πάγκο του Καρτεράδου.

Ο Πύργος παραμένει να έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 7 γκολ παθητικό καθώς και η 2η καλύτερη επίθεση με 23 γκολ.
Η επόμενη αγωνιστική θα βρει τον Πύργο στο Αγερσανί ενώ ο Καρτεράδος θα εκτίσει το ρεπό του.  

ΑΟ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ: (ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ)ΣΟΡΩΤΟΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ (57' ΠΡΕΚΑΣ),ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ, ΧΑΛΑΡΗΣ (45' ΦΩΤΕΙΝΟΣ Ε.), SALATAJ, ΜΑΚΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΕΝΑΞΑΣ (C), ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΣΣΟΣ, ΠΟΛΥΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΛΕΤΣΗΣ.
ΒΑΖΑΙΟΣ, ΦΩΤΕΙΝΟΣ, ΠΡΕΚΑΣ, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, ΦΩΤΕΙΝΟΣ, ΛΥΓΝΟΣ, ΔΕΝΑΞΑΣ.

AO ΠΥΡΓΟΥ: (ΤΖΟΥΡΟΣ) ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ (31' ΚΟΚΑ), ΦΥΤΡΟΣ, ΔΑΜΙΓΟΣ Σ., ΔΑΜΙΓΟΣ Δ., ΧΡΥΣΟΧΟΣ, ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ Σ., ΚΥΒΡΙΚΟΣΑΙΟΣ, AGARAJ (67' ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ), NOMIKΟΣ, ΦΥΤΡΟΣ ΣΟΛΩΝ (51' ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ)
ΚΑΤΣΙΠΗΣ, ΗΟXHΑJ, ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ, ΠΙΤΣΙΚΑΛΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΚΟΚΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ Ε., ΚΟΥΖΟΥΜΗΣ, ΖΩΡΖΟΣ

William Hill Sports

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares