Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 15:09

Αντώνης Αραβαντινός: Και οι κρατούμενοι έχουν πειθαρχήσει στα μέτρα

Η γνώμη του όχι ιδιαίτερη βαρύτητα όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην κοινή γνώμη.

Ο λόγος για τον διοικητικό παράγοντα του Κερατσινίου και υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας, Αντώνη Αραβαντινό.

Ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας και αναφέρθηκε στο θέμα του κορωνοϊού, υπογραμμίζοντας ότι το ποδόσφαιρο όχι απλά περνάει σε δεύτερη μοίρα αλλά δεν βρίσκεται ούτε στο πισω μέρος του μυαλού του δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί.

Αναλυτικά

-Πως βλέπετε την κατάσταση με τον κορωνοϊό από τη δική σας οπτική;

«Πρόκειται για μια παγκόσμια απειλή. Η αναστολή των πρωταθλημάτων είναι μια παρένθεση στη διασκέδαση. Η οφειλόμενη αντίδραση έπρεπε να είναι μια αντίδραση που ταιριάζει σε μια παγκόσμια απειλή του κορωνοϊου. Υπό αυτοί την έννοια μου είναι αδιάφορη η όποια αναστολή των ποδοσφαιρικών αγώνων».

-Υπάρχουν κρούσματα στην φυλακή με τους κρατούμενους;

«Ευτυχώς όχι. Δεν πειθάρχησε μόνο η κοινωνία στους περιορισμούς και στην καραντίνα, έχουν πειθαρχήσει και το σύνολο των κρατουμένων που αδιαμαρτύρητα σχεδόν αποδέχτηκαν τον περιορισμό πολλών δικαιωμάτων τους, όπως τα επισκεπτήρια και οι άδειες και δόξα τω θεώ σε μια συνεργασία με το προσωπικό έχουμε καταφέρει αυτός ο ιός να μείνει εκτός φυλακών. Ελπίζουμε να μην συμβεί γιατί θα είναι πολύ πιο εύκολη η μετάδοση του στο σύνολο των κρατουμένων».

-Θεωρείτε ότι η διακοπή επηρεάσει αγωνιστικά την ομάδα σας;

«Μου είναι αδιάφορο. Το σύνολο της σκέψης μας και της ευθύνης είναι πως θα αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση. Όλα τα άλλα είναι το λιγότερο σε δεύτερη μοίρα. Είμαστε σε… πόλεμο. Είναι σα να διαμαρτύρεται η γενιά του 1941, «γιατί διακόπηκαν τα πρωταθλήματα».

-Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πειθαρχία του ελληνικού λαού λέγοντας:

«Ένας λοιδωρημένος λαός που ενίοτε περιγράφεται ως φύση απείθαρχος όταν του εξηγούν όχι απλά καταλαβαίνει αλλά πειθαρχεί αδιαμαρτύρητα»

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares