Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 23:10

''Χ'' στο Αστέρας Μαρμάρων - Μαρπησσαϊκός και ανοιχτή η 2η θέση του ομίλου

Βαθμούς και γκολ μοιράστηκαν ο Μαρπησσαϊκός και ο Αστέρας Μαρμάρων στο παριανό ντέρμπι του 2ου ομίλου της Β' κατηγορίας που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο του Αρχίλοχου.

Ανταπόκριση: Χρήστος Σαρρής

Ο πρωτοπόρος Αστέρας Μαρμάρων, έχοντας εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου ήταν ανώτερος αγωνιστικά και σε αυτό το παιχνίδι, είχε τις ευκαιρίες και τον έλεγχο του αγώνα, με την ομάδα του Γιώργου Μοστράτου από την άλλη πλευρά να αμύνεται έξυπνα, να παίζει στην κόντρα επίθεση και να κρατά με ορθολογικό τρόπο το 1-0 που είχε πετύχει σχετικά νωρίς στο παιχνίδι.

Ο Μαρπησσαϊκός με τον βαθμό που πήρε κρατάει την τύχη στα χέρια του καθώς με νίκη στο τελευταίο ματς με τον ΑΟ Πάρου Β' στην Παροικιά θα πάρει την δεύτερη θέση και το εισιτήριο για τη Β' φάση, χωρίς να τον ενδιαφέρει τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι του ομίλου.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι δύο ομάδες κράτησαν πανό, σε μία ένδειξη συμπαράστασης στον νεαρό ποδοσφαιριστή του Μαρπησσαϊκού, Ντίνο Τζανακόπουλο, που περνάει ένα πρόβλημα υγείας.

87524793_2267237743579729_6428357163436998656_o_f5107.jpg

Στο 26΄ο Αλιπάντης ανέτρεψε απρόσεκτα τον θεοδώρου με τον κ. Ανδρικόπουλο να δείχνει πέναλτι και τον Στρατή Κρητικό να ευστοχεί από τα 11 βήματα.

Στο 30΄, ο Γιάννης Ανδρικόπουλος αρχικά έδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Ραμπαβίλα από τον Παντελαίο, αλλά έπειτα από υπόδειξη του βοηθού Βαγγέλη Ρούσσου, πήρε πίσω την απόφαση και έδειξε κίτρινη στον Ραμπαβίλα για «θέατρο».

Ο Αστέρας θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει σε αρκετές φάσεις μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, αλλά οι παίκτες του Αλέξη Αλεξανδρή βρήκαν απέναντι τους έναν καταπληκτικό Γιώργο Τζανακόπουλο, που πραγματικά είχε... κατεβάσει τα ρολά.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε και αφού στο 77΄είχαμε ακυρωμένο γκολ για τον Αστέρα μαρμάρων, που αμφισβητήθηκε από τους τυπικά φιλοξενούμενους, στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 80΄, μετά από πολύ όμορφη συνεργασία του Ραμπαβίλα με τον Ζέλα, ο Κληρονόμος με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, με το σκορ αυτό να μέλλει να είναι το τελικό της αναμέτρησης.

Στο 84΄, σε μία συγκλονιστική φάση, ο Παντελαίος έσωσε πάνω στη γραμμή βέβαιο γκολ του Αστέρα, από τα πόδια του Αριανούτσου.

Διαιτητής ήταν ο Ανδρικόπουλος, με βοηθούς τους Βακόνδιο και Ευάγγελο Ρούσσο.

Μαρπησσαϊκός (Γιώργος Μοστράτος): Τζανακόπουλος, Τριανταφυλλος, θεοδώρου (82΄Τζουμανίκας), Αντωνόπουλος, Κιοσέ, Παντελαίος, Βράπι, Πατέλης, Κρητικός Σ., Κρητικός Δ., Εσάι.

Αστέρας Μαρμάρων (Αλέξης Αλεξανδρής): Ζουμής, Βιτζηλαίος (70΄Ζέλα), Μοστράτος, Κοτσιοβός, Καργιώτης (91΄Μπελούκης), Παπαδόπουλος (78΄Τσιμωτάς), Αλιπράντης (57΄Κληρονόμος), Αριανούτσος, Μαϊστόροβιτς, Ραμπαβίλας, Ρέλλας

Η βαθμολογία

2020-02-23_9_dc057.jpg

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε 

 Φωτογραφίες 

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares