Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 21:15

Σφράγισε το εισιτήριο της Β΄φάσης στη Σαντορίνη το Φιλώτι

Και μαθηματικά την δεύτερη θέση του 3ου ομίλου κατέκτησε σήμερα ο ΑΜΣ Φιλωτίου που απέσπασε ισοπαλία 1-1 κόντρα στον Πανθηραϊκό Β' και πλέον προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στην 2η φάση του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο παρόλο που έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, ο Πανθηραϊκός την κατοχή της μπάλας και κάποιες καλές στιγμές.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο μοιρασμένο χωρίς πολλές φάσεις. Ο ΑΜΣ Φιλωτίου πέτυχε δυο γκολ, αλλά το ένα ακυρώθηκε ως οφσάιντ και το δεύτερο για επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα.

Ο Πανθηραϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία στα τελευταία λεπτά με τον Χοτζάι σχεδόν σε κενή εστία λίγο αουτ.

Τα γκολ

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 7ο λεπτό με γκολ που πέτυχε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Κατσαδούρος, όταν ευστόχησε με σουτ από διαγώνια θέση.

Η νεανική ομάδα του Πανθηραϊκού κατάφερε να απαντήσει πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου όταν μετά από ωραία σέντρα του Μαυρίκη ο Χοχάι με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-1 που έμεινε μέχρι το τέλος.

Διαιτητής ήταν ο Βάιλας, με βοηθούς τους Ελευθεριάδη και την κυρία Ψαρρά

Πανθηραϊκός Β' (Δημήτρης Κρεμμύδας): Αδαμίδης, Βεζύρης (77΄Μαυρογιαννάκης), Κοκάσι (77΄Δαμίγος Μ.), Μπούζι, Μάμμης, Βαμβακούσης, Γκόγκα (82΄Δαμίγος Α.), Κοιλιακούδης, Χοχάι, Κρεμμύδας, Μαυρίκης.

Αναπληρωματικοί: Δαρζέντας, Ξαγοράρης, Λιγνός.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Γιώργος Προμπονάς): Ψαρράς, Μουστάκης, Κουφόπουλος, Μανιός Σ., Λογοθέτης (46΄Βερύκοκκος), Μουστάκης, Προμπονάς, Λιόφαγος (31΄Μανιός Χ.), Κατσαδουρος, Ζούλης, Καραμανής (91΄Πιτταράς).

Η βαθμολογία

2020-02-22_3_33700.jpg

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares