Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012 00:19

Πανναξιακός-ΑΟ Μυκόνου: «εσωτερική υπόθεση».

KARAKITSOS FASH ME PANNAXIAKO

11η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο και ήρθε πλέον η ώρα για τον αγώνα, που από την αρχή του πρωταθλήματος πολλοί περίμεναν.

William Hill Poker Ο Πανναξιακός και η Μύκονος θα «συγκρουστούν» το Σάββατο στις 14:15, στο ΔΑΚ Νάξου, σε έναν αγώνα, που οι συγκυρίες τον έφεραν, εκτός του ενδιαφέροντος, που παρουσιάζει λόγο της Κυκλαδίτικης ταυτότητας των δύο ομάδων, να φέρει πλέον και εξαιρετικό ενδιαφέρον λόγο της αγωνιστικής «μεταμόρφωσης», που παρουσιάζουν οι δύο εκπρόσωποι μας στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.


Πανναξιακός έφυγε η γρίνια, ήρθαν τα αποτελέσματα και ο Σταματίου.


Ο Πανναξιακός πάει σε αυτόν τον αγώνα με το αέρα, που του έχουν δώσει τα τέσσερα (4) σερί θετικά αποτελέσματα , χωρίς βέβαια κανείς μέσα στο σωματείο της Νάξου να βλέπει το παιχνίδι του Σαββάτου, σαν ένα εύκολο παιχνίδι. Αντιθέτως θα λέγαμε ο αγώνας αυτός είναι ένα ντέρμπι για όλους μέσα στην ομάδα.


Στα αγωνιστικά τώρα, ο Πανναξιακός  έχει δύο βασικές ελλείψεις, αφού από τον αγώνα του Σαββάτου θα λείψουν σίγουρα, ο τιμωρημένος  Καρούσης και ο ανέτοιμος Σουσούνης, ο οποίος κάνει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ αμφίβολη κρίνετε και η συμμετοχή του Κολιούση, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Εκτός των απουσιών όμως ο Πανναξιακός θα παραταχθεί με το νέο του «επιθετικό όπλο» τον Σταματίου, ο οποίος άφησε την Κώ και τα Δωδεκάνησα και εγκαταστάθηκε στη Νάξο, φέρνοντας μαζί του μια βαλίτσα υποσχέσεις για πολλά-πολλά γκολ.


Πάει σφαίρα χωρίς τον Καρακίτσο.


Τι κι αν έφυγε ο Καρακίτσος από την Μύκονο;…. Η υπόσχεση των παιχτών του Γιώργου Αθανασιάδη που είχε δοθεί  πριν δύο μήνες…. Τελικά κρατήθηκε και η ομάδα είναι πλέον αήττητη για πέντε (5) συνεχόμενα παιχνίδια. Μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός με κάθε ευκαιρία δίνει τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του , καθώς είναι ο πρώτος που γνωρίζει ότι η ομάδα είναι σαφώς αποδυναμωμένη σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο και παρόλα αυτά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα κάθε άλλο παρά άσχημα θεωρούνται για τον ΑΟ Μυκόνου.


Η δουλειά που κάνει ο Τάσος Γουλάς στον τομέα της εκγύμνασης επιτρέπει στο Γιώργο Αθανασιάδη να πάει με πλήρες σχήμα στη Νάξο, καθώς δεν υπάρχουν τραυματισμοί και τιμωρημένοι για τον ΑΟ Μυκόνου.


Από  βαθμολογικής απόψεως


Θα πει κάποιος τι βαθμολογικής απόψεως μας λες την 11η αγωνιστική;….. Και όμως έχει και παραέχει βαθμολογική σημασία ο αγώνας, όταν συνυπολογίσει κανείς την προσπάθεια, που κάνουν οι ομάδες για βαθμολογική συγκομιδή, καθώς ρίχνωντας παράλληλα και μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα, ο οποίος θυμίζει «αγώνα δρόμου» με την μια ομάδα να περιμένει το στραβοπάτημα της άλλης για να κερδίσει μια παραπάνω θέση.
Έτσι λοιπόν το πολυαναμενόμενο ντέρμπι  κεντρίζει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου των Κυκλάδων και όχι μόνο…… όσοι βρεθούν στις εξέδρες του ΔΑΚ Νάξου, είμαι σίγουρος ότι θα περάσουν ένα ενδιαφέρον, σαββατιάτικο ποδοσφαιρικό μεσημέρι.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares