Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012 22:21

Πανναξιακός-ΑΟ Μυκόνου: ''Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς''…

PANNAXIAKOS-AO MYKONOY PANYGIRISMOI

Ένα «γεμάτο» ποδοσφαιρικό παιχνίδι παρακολούθησαν 650 περίπου φίλαθλοι, που βρέθηκαν  σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου. Το αίσθημα πικρίας που έμεινε στους Ναξιώτες από το τελικό 1-1 είναι δίκαιο, αφού ο Πανναξιακός ήταν η ομάδα που σίγουρα δικαιούταν τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι.

PANNAXIAKOS-AO MYKONOY

Πήραν αυτό που ήθελαν


Το αποτέλεσμα αυτό όμως μπορεί να θεωρηθεί επίσης «στραβό» για τους γηπεδούχους, οι οποίοι με νίκη στο σημερινό παιχνίδι θα περνούσαν τον ΑΟ Μυκόνου στον βαθμολογικό πίνακα . Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Γιώργου Αθανασιάδη, όπως δήλωσε και ο ίδιος, πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα και συνεχίζει την πορεία της, όντας έξι (6) αγωνιστικές χωρίς ήττα και «φιγουράροντας» στη 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με (13) βαθμούς.


Μπήκε «πιο καλά»


William Hill Poker Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι ο Πανναξιακός , ο οποίος φαινόταν αρκετά απειλητικός με τον Σταματίου στην κορυφή της επίθεσης να εμπνέει κίνδυνο στην αντίπαλη άμυνα. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν μια-δύο καλές ευκαιρίες πριν το 20΄, όπου και άνοιξαν το σκορ, όταν σε φάουλ, που εκτέλεσε ο Κουτελιέρης από δεξιά η μπάλα άλλαξε δύο τρία κεφάλια και από τα χέρια του Μανταφούνη κατέληξε στους Τόσκα και Σταματίου, με τον πρώτο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από προβολή. Οι γηπεδούχοι όμως δεν αρκέστηκαν στο γκολ και πίεζαν συνεχώς τους Μυκονιάτες, οι οποίοι στο πρώτο μέρος περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο. Η υπεροχή όμως του Πανναξιακού ήταν άκαρπη, αφού αρχικά ο Σταματίου στο 25΄, μετά από ατομική προσπάθεια και βρισκόμενος σε θέση τετ α τετ δεν κατάφερε να νικήσει τον Μαντουφάνη. Λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια και συγκεκριμένα στο 43΄ο Στάμος επιχειρεί σουτ το οποίο περνά ξυστά από το κάθετο δοκάρι της Μυκόνου.

PANNAXIAKOS-AO MYKONOY1


Το ισορρόπησαν


William Hill Poker Στην επανάληψη οι παίχτες του ΑΟ Μυκόνου ισορρόπησαν το παιχνίδι και έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Παπασταθόπουλο άρχισαν να  βλέπουν με απειλητικές διαθέσεις την εστία του θέμελη. Η πρώτη ευκαιρία της επανάληψης πάντως άνηκε και πάλι στον Πανναξιακό, όταν ο Σταματίου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή των Μυκονιατών αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν ικανό να νικήσει τον πολύ καλό σήμερα Μανταφούνη. Οι προειδοποιήσεις των  Μυκονιατών μετουσιώθηκαν σε γκολ , στο 63΄, όταν ένα δυνατό σουτ του Αλεξανδρόπουλου πήρε περίεργη τροχιά και εξουδετερώθηκε προσωρινά από τον Θέμελη, στη συνέχεια η μπάλα να κατελήξε στα πόδια το ερχόμενου Πανέτα, που έκανε το 1-1 για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα οι Μυκονιάτες ισορρόπησαν τον αγώνα  και προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως με της ατομικές ενέργειες του Παπασταθόπουλου, ο οποίος δημιουργούσε συνεχώς καταστάσεις στην άμυνα του Πανναξιακού. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν την νίκη αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν μέχρι το τέλος, όπου Στάμος και Κουφόπουλος απείλησαν τον Μανταφούνη, με τον τελευταίο να «δηλώνει» παρόν, σε ότι φάση πήγε να απειλήσει την εστία του.


Πολλές κίτρινες


Στον αγώνα δόθηκαν συνολικά δέκα κίτρινες κάρτες (οι περισσότερες δικαιολογημένες)από τον κύριο Βικτωράτο, με μια εξ αυτών να μετατρέπετε σε κόκκινη, κατά του Παπαδόπουλου στο 78΄. Το γεγονός σχολιάστηκε και από τους δύο προπονητές μετά το τέλος του αγώνα, όπου επισήμαναν τα προβλήματα, που δημιουργούνται από τις πολλές κάρτες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.


Συνθέσεις:
Πανναξιακός(Σκούνας) Θέμελης, Καζανάς, Κουφόπουλος (84΄Κατσάνης), Κολιούσης, Τόσκας, Αγγελής (68΄Πολυκρέτης), Κουτελιέρης, Σταματίου, Σταμος, Κοττάκης.
Καρατέλιος, Παλάζης, Χαμηλοθώρης, Πολυκρέτης Κ., Καρελέμογλου.

Μύκονος (Αθανασιάδης) Μανταφούνης, Μπάλλης, Ξενος, Ζουγανέλης, Θεοδώρου, Χύσα (88΄Κουνάδης), Αργυρίου (66΄Τσιαλμάς), Τουμάσης (80΄Συριανός), Πανέτας, Παπασταθόπουλος, Αλεξανδρόπουλος.

Καρατζάς, Μπουνιάς

Ακολουθούν τα γκολ και οι δηλώσεις από τον αγώνα.

Βαθμολογίες-Αποτελέσματα

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares