Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 20:49

Λύγισε τον νεανικό ΑΟ Πάρου ο Μαρπησσαϊκός [vid]

Ένα όμορφο παιχνίδι με πολλές φάσεις και πέντε γκολ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές στο Δημοτικό γήπεδο Αρχιλόχου.

Ο Μαρπησσαϊκός με μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του νεανικού ΑΟ Πάρου Β΄ με 3-2 στον αγώνα που έγινε το μεσημέρι στο γήπεδο του Αρχιλόχου για τον 2ο όμιλο της Β΄κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Συνολικά, βάσει της εικόνας του αγώνα και των ευκαιριών που δημιουργήθηκαν μπορούμε να πούμε πως ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, ενώ η ήττα δεν σβήνει την προσπάθεια των φιλοξενούμενων που άφησαν πολλές υποσχέσεις.

Με αυτή τη νίκη ο Μαρπησσαϊκός έφτασε τους 6 βαθμούς και είναι σε επαφή με την κορυφή του ομίλου, όπου βρίσκεται ο Αστέρας Mαρμάρων με 9 βαθμούς.

Α ΜΕΡΟΣ

Με εδαφική υπεροχή των γηπεδούχων που έχαναν ευκαιρίες κυλούσε το ματς μέχρι το 27’ που ο Ρομέο Εσάι σκόπευσε την γωνία και έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν και στο 40’ με εκπληκτικό γκολ του Μάρτιν Χύσκα ισοφάρισαν και το ημίχρονο έληξε 1-1, παρά τις προσπάθειες του Μαρπησσαϊκού που στο τέλος του ημιχρόνου έχασαν δύο εξαιρετικές ευκαιρίες.

Β ΜΕΡΟΣ

Ίδια εικόνα στην επανάληψη με κύριο χαρακτηριστικό τα δύο δοκάρια του Μαρπησσαικού στο 64’ με τον Βιτζηλαίο και στο 68’ με τον Γκεμπόρις.

Τελικά στο 77’ ο Στρατής Κρητικός που είχε μπει λίγο νωρίτερα σαν αλλαγή, με όμορφη προσπάθεια έκανε το 2-1.

Ο ΑΟ Πάρου Β' όμως δεν το έβαλε κάτω και έφερε ξανά στα ίσια το σκορ με τον Τάσο Σαρρή στο 81’. .

Δύο λεπτά αργότερα όμως ο Εσάι λύτρωσε την ομάδα του, κάνοντας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ το τελικό 3-2.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Ανδρικόπουλος, Ελευθεριάδης και Μαραγκός.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ (Δημήτρης Γαβαλάς): Τζανακόπουλος, Παντελαίος, Κιοσέ, Κρητικός Δ., Τσιγώνιας, Αντωνόπουλος, Βιτζηλαίος, Πατέλλης, Γκεμπόρις (76’ Κρητικός Σ.), Βράπι ( 46’ Ντζουμανίκας), Εσάι.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ Β΄ (Δημήτρης Τριανταφυλλάκος): Χαριστός, Σκανδάλης,Βλακάς,Τσαντάνης,Χερουβείμ,Πάπα ( 75’ Γκιόκα ), Ζγουράτι, Λουκής, Σαρρής, Χύσκα, Σκιαδάς.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares