Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 22:09

Πρωταθλητής χειμώνα ο Αστέρας Μαρμάρων [pics-vid]

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Αστέρα Μαρμάρων που κέρδισε με 0-1 τον Νηρέα στο ντέρμπι που έγινε στην Παροικία και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Β΄κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Συνολικά καλύτερος στο παιχνίδι ο Αστέρας , πήρε του 3 βαθμούς παρά το ότι η απόδοση του έπεσε μετά το γκολ που πέτυχε.

Η ομάδα του Αλέξη Αλεξανδρή θρονιάστηκε για τα καλά στην κορυφή και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον, ενώ με την ολοκλήρωση του 1ου γύρου πήρε και το άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα στο όμιλο της.

ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο πρώτο ημίχρονο οι πρωτοπόροι είχαν την εδαφική υπεροχή και έχασαν ευκαιρίες, με πιο σημαντική στο 16’ που ο Ραμπαβίλας δεν κατάφερε να σκοράρει σε κενή εστία.

Προηγουμένως ο Νηρέας στο 5’ είχε την καλύτερη του φάση και διπλή ευκαιρία όταν πρώτα ο Λόκα σε τετ α τετ νικήθηκε από τον Βασιλάρη και στη συνέχεια το σουτ του Ρούσσου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη στο 50’ ο Βιτζηλαίος μέσα στην περιοχή και πλάγια έκανε με υπέροχο φαλτσαριστό πλασέ το 1-0.

Μετά ο Νηρέας πήρε τα ηνία του αγώνα που στο τέλος είχε την απρόοπτη διακοπή λόγω προβλήματος στους προβολείς του γηπέδου.

Στο 93’ ο Αρκουλής έβγαλε τον Ταντάνη μόνο του αλλά ο νεαρός παίκτης δεν κατάφερε να τελειώσει την φάση.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Ελευθεριάδης, Ανδρικόπουλος και Μαραγκός.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΗΡΕΑΣ (Νίκος Μοστράτος): Καρποδίνης, Ζουμής (76’Τριπολιτσιώτης), Βράπι ( 89’ Ταντάνης), Αρκουλής Γ., Υμέρι, Άλλκο ( 88’ Βοσινάκης), Ρούσσος, Μπαμπαλιού, Σιμόπουλος, Λόκα, Αρκουλής Ν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ (Αλέξης Αλεξανδρής): Βασιλάρης, Βιτζηλαίος, Μπελούκης (46’ Παπαδόπουλος), Νταής, Κοτσιοβός, Καργιώτης ( 90’ Ζέλα), Αντιπαριώτης (46’ Αλιπράντης), Χριστόφορος, Αριανούτσος, Κληρονόμος (94’ Μοστράτος), Ραμπαβίλας.

Βίντεο και φωτογραφίες

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares