Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011 16:58

Άνετη νίκη του Πυργου μεσα στην Ιο

ios-pyrgos_2011_1

Μέσα στο πρώτο ημίωρο του αγώνα η ομάδα του Πύργου καθάρισε την ομάδα της Ιου μέσα στο σπίτι της.

Το  πρώτο γκόλ  από πολύ νωρίς στο 8΄από τον Νομικό Ε.  για να ακολουθήσουν στο 19΄με τον Χρυσοχό  Ε. και στο 26΄και 29΄με τον Φύτρο Σ. Τέσσερα τέρματα σε ισάριθμες προσπάθειες  με την βοήθεια του αέρα που ήταν υπέρ των φιλοξενουμένων  και την κακή μέρα του  διακριθέντα στον προηγούμενο αγώνα γκολκίπερ Καραμπίκα.

Το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου κύλησε στο ίδιο μοτίβο με μόνο μία ευκαιρία από τους γηπεδούχους.{div float:right}{/div}

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ιου προσπάθησε  να εκμεταλλευτεί  τον υπέρ της  αέρα αλλά οι επιθετικοί της μόνο σε μία φάση απείλησαν  τους φιλοξενούμενους με την μπάλα να γλύφει το οριζόντιο δοκάρι.

Σε πολύ κακή μέρα η ομάδα της Ίου με πάρα πολλές ελλείψεις  βασικών της παικτών από κάρτες ,τραυματισμούς και ασθένειες.

Η ομάδα του Πύργου σαφώς καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο άξιζε την νίκη και παρουσίασε ένα καλοδουλεμένο σύνολο.

Την κόκκινη κάρτα του διαιτητή κ. Αλιφραγκή αντίκρισαν οι Αγκαράϊ και Κώνστας Χ.

ios-pyrgos_2011_2

Οι συνθέσεις

ΑΣ ΙΟΥ: Καραμπίκας, Ξενιός Ι., Βαλμάς Ι. (Καρκάνης Α.), Μπάτσαλης, Καρράς Κ., Πλιμές, Οκετσόκου Ε., Κωστόπουλος Ν. (Καλαθας Κ.), Χάρος Π., Κώνστας Σ., Τριαντάφυλλος Ι. (Βαλμάς Ν.)

ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ: Αναπλιώτης, Δαμίγος Δ., Δαμίγος Ε., Νομικός Ε., Κυβρικοσαίος Σ., Κλουβάλος Κ., Αγκαράϊ Κ., Γεωργιάδης Θ. (Κατσίπης Ν.), Φύτρος Σ. (Χαλβατζής Ι.), Χρυσοχός Ε., Νομικός Ε. (Κλουβάλος Σ.)

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares