Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 02:15

Μπατής: "Το Αιγάλεω η καλύτερη ομάδα σε όλη τη Γ' Εθνική"

Σίγουρα πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί ιδανική λύση για τον εκάστοτε προπονητή αφού αποτελεί έναν σκληρό εργάτη που υπακούει σε όλες τις εντολές.

Αγωνίζεται τόσο ως αμυντικός μέσος αλλά και στην γραμμή της οπισθοφυλακής σαν στόπερ και παρότι χρησιμοποιήθηκε ως βασικός στα μισά ματς της φετινής σεζόν σημειώνοντας ένα τέρμα, κέρδισε την εμπιστοσύνη τόσο του Λευτέρη Βασιλειάδη όσο και του Θεόφιλου Καλύβα.

Ο Αλέξανδρος Μπατής που μετακινήθηκε από το Κερατσίνι στο Αιγάλεω και έχοντας κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον ΑΟ Χαϊδαρίου, παραχώρησε δηλώσεις όπου αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας λέγοντας:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του τίτλου. Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους. Στον πρόεδρο, στον προπονητή, στον γυμναστή, σε ολη τη διοίκηση που ήταν πάντα δίπλα μας και μας πίστεψαν. Αλλα τα περισσότερα μπράβο τα αξίζουν οι συμπαίκτες μου που πραγματικά ήταν άριστοι χαρακτήρες και επαγγελματίες και αυτο αποτυπώθηκε μέσα στο γήπεδο".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να μετακινηθεί το "Σίτι" από το Κερατσίνι προσθέτοντας: "Αποφάσισα να πάω στο Αιγάλεω γιατί είναι μια τεράστια ομάδα, με πολύ μεγάλη ιστορία και κόσμο και ήξερα απο πριν με τι ανθρώπους είχα να κάνω. Εννοώ την Οικογένεια Παλτογλου που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους συλλόγους στην Ελλάδα". 

Για τις δυσκολίες που συνάντησε ο ίδιος αλλά και το Αιγάλεω, ο Μπατής είπε: "Δεν αντιμετωπίσαμε καμία δυσκολία. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και απο τις 107 που αγωνίστηκαν σε αυτή τη κατηγορία".

Φυσικά, ο Αλέξανδρος Μπατής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί, το Κερατσίνι και τον ΑΟ Χαϊδαρίου, λέγοντας: "Χαίρομαι που το Κερατσίνι πέτυχε το στόχο του γιατί είναι μεγαλη και ιστορική ομάδα και αξίζει τα καλύτερα, όπως φυσικά και το Χαϊδάρι και θα ευχηθώ να βρεθούν και οι δυο ομάδες σε υψηλότερη κατηγορία''.

Στην ερώτηση εάν η σεζόν 2019-2020, βρει τον Αλέξανδρο Μπατή να φοράει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη φανέλα του Αιγάλεω, ο ίδιος αποκρίθηκε το εξής: "Είναι πολύ νωρίς ακόμα για τη νέα σεζόν. Σίγουρα τον πρώτο λόγο όμως τον έχει το Αιγάλεω".

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares