Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2011 09:24

Φιλικό: Αγερσανί-Αστέρας Τραγαίας

ASTERAS-AMS_FILOTIOY_FILIKO

Φιλική νίκη πετυχε χθες στο Αγερσανί, ο Αστέρας Τραγαίας, επί της ομώνυμης ομάδας με 3-2.

Πολυ καλή στο 1ο ημίχρονο η ομάδα των Βλησιδη-Κατσουλη, κατόρθωσε να προηγηθεί στο 1ο ημίχρονο με τους Δενδρινο, Σαρρή (2), ενώ ο τελευταίος έχασε ακόμη αρκετές σημαντικές ευκαιρίες. Από την άλλη μεριά οι πολλές απουσίες, ιδίως αμυντικών, ανάγκασαν τον Σ. Πολέμη να πειραματίζεται για τον καταρτισμό της άμυνας του.

Πάντως στο 2ο ημίχρονο, με την είσοδο του έμπειρου Σιδερή Δ. και των νεαρών Σεμε, Λικα Δ.και Λικα Γ., ισορρόπησαν κάπως το ματς και κατόρθωσαν να μειώσουν με 2 τέρματα του έμπειρου Φακινου. Από την Τραγαια πολύ καλά πήγαν στην άμυνα ο Κατσουλης, στο κέντρο οι Μαρούλης, Επταήμερος ενώ πολύ κάλοι ήταν και 2 σκόρερ Δενδρινος, Σαρρής, παρόλο που ο τελευταίος ήταν σε πολλές φάσεις άστοχος. Από το Αγερσανί διακρίθηκε ο τερματοφύλακας Λουλάς, ο Τ. Δεγαιτας οι μικροί Δ. Λικα και Σεμε και ο Φακινος που ήταν όμως υπερβολικά ατομιστής. Πάντως παρόλο που είναι αμυντικός ο Σ. Πολέμης τον δοκιμάζει στην επίθεση αφού τα πάει πολύ καλά εκεί και σκοράρει.

Το Αγερσανί αγωνίστηκε με τους

1.ΛΟΥΛΑΣ Μ. 2.ΣΦΥΡΟΕΡΑΣ Ν. (ΛΙΚΑ Γ.) 3.ΠΙΤΤΑΡΑΣ Ν. 4.ΔΕΓΑΙΤΑΣ Τ. (ΣΙΔΕΡΗΣ Δ.) 5.ΓΡΑΤΣΙΑΣ Ι. 6.ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ Ι.(ΛΙΚΑ Δ). 7.ΖΟΥΛΗΣ Β. (ΣΕΜΕ Κ.) 8.ΦΑΚΙΝΟΣ Γ. 9.ΜΠΑΚΑΛΟΣ Κ. 10.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Σ. 11.ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΗΣ Σ.

 

 


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares